גלולת היום שאחרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולת היום שאחרי
    אנונימית 1994
    01/07/2011

אני בת עשרה וקיימתי יחסי מין , רציתי לשאול האם יש אפשרות לקבל גלולה בחינם עקב הסיבה שאני עדיין קטינה ועקב המחיר שאני לא יכולה לשלם... ?
    בבקשה זה ממש חשוב לי שיענו :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולת היום שאחרי

הוספת תגובה

• גלולת היום שאחרי - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    02/07/2011

קבלת תשובה בפורום אחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולת היום שאחרי - תגובה

לי ראובני
    03/07/2011

גם אם אין לך כסף במיידי, את תמיד יכולה לפנות לרווחה בעזרת מימון למרות שיש פה גם שיעור של אחריות שווה ללמוד, על מה אפשר לעשות כדי להמנע בכלל ממצבים של סכנה וקושי היוצאים מכלל שליטה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מניעת הריון לקטינה

יעל
    18/07/2011

גם אם את קטינה ומקיימת יחסי מין את צריכה להבין את האחריות שיש פה עלייך, עדיף לא לקחת את הגלולה של היום שאחרי יותר מדי
    אני חושבת שכדאי לך ללכת לרופא נשים ולדבר איתו על גלולות בהמשך, חשוב גם לקחת גלולה כל יום ולהקפיד על זה אם את מקיימת יחסי מין, מה שכן יש כיום תזכורת שאני למשל משתמשת בה לגלולות שלי (אני לוקחת פמינט) ויש לי תזכורת כל יום של סמס שמגיע לי חינם עם זה שנקרא מזכירונט. אני חושבת שכדאי לך ללכת לרופא אחרי שזה יעבור ולדבר איתו על האפשרויות שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו