כמה שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות
    תמיר
    03/07/2011

שלום, יש לי מספר שאלות ואשמח אם תענו לי עליהן.
    1. אני נוטלת את גלולת הלודן של הצבא כבר שנתיים וכרגעאני משתחררת, אז רציתי לדעת איך אני עוברת לגלולת המינולט, לקחת ישר אחרי הלודן? כמה מוגנת אני אחרי ההחלפה הזאת?
    2.קראתי מספר מאמרים והבנתי שרק גלולות ביחסי מין זה לא מספיק ושצריך להוסיף גם קונדום, זה נכון?.
    3. האם גם ב7 ימי ההפסקה בין חפיסה לחפיסה אני מוגנת או שעדיף לא לעשות כלום בימים אלה?
    4. כשהחבר שלי גומר יש לו כמות זרע ענקית האם הכמות מגבירה את הסיכון להכנס להריון ?
    5. תמיד אחרי הסקס שורף לי באיבר המין, יש משחה כלשהי לזה או משו שאפשר לעשות?

תודההה מראש =]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות

הוספת תגובה

• כמה שאלות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    05/07/2011

לודן הוא כמו הרמונט או מליאן ולא מינולט, את יכולה להמשיך עם אותן גלולות אחרי השחרור
    הגלולות אמורות להיות עם בטיחות של קרוב ל100% אך כמובן הן אינן מונעות הדבקה של מחלות מין ולכן מומלץ להוסיף קונדומים
    את מוגנת גם בשבוע הפסקה.
    אין קשר בין כמות נוזל השפיכה לאפשרות של כניסה להריון
    לגבי תחושת השריפה אחרי יחסי מין עשי שטיפה עם מים פוסרים, ומרחי או שמן שקדים או משחת אזראקאין שהיא מאלחשת, ופני לבדיקת רופא נשים לברר מדוע שורף לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו