מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בזמן חדירה כבר הרבה מאוד זמןאם טריה פעם108/07/2011
שלום,
אני בת 28, ילדתי לפני 7 שבועות. מאז החודש השלישי להריון אני חווה כאבים (חזקים פחות או יותר) בזמן קיום יחסי מין.. אציין שלפני ההריון לקחתי כדורים נגד דיכאון ושבתקופה ההיא הסקס שלי ושל בן זוגי היה הכי טוב שהיה מעולם. הפסקתי עם הגילוי של ההריון בשבוע החמישי. עד לחודש השלישי פסקו תופעות הגמילה מהכדורים .. יכול להיות שזה קשר להופעת הכאבים?
חשבתי גם שאולי זה קשור להריון עצמו.. אבל אני כבר 7 שבועות אחרי וניסינו אתמול פעם ראשונה וכאב אפילו יותר ממה שזכרתי.
אני מיואשת ומודאגת, אני כן רוצה סקס ומחכה לזה, אבל משהו לא תקין.
חשוב גם לציין שאין לי פטריה או דלקת , נבדקתי ממש לאחרונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בזמן חדירה כבר הרבה מאוד זמן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/07/2011קשה לאבחן מבלי לבדוק, יכול להיות שהשנויים ההורמונליים של ההריון והלידה גורמים לשנויים של רגישות בפתח הנרתיק. יכול להיות שעכשיו אחרי לידה יש יובש עקב הדיכוי ההורמונלי ולכן כאבים חזקים. יכול להיות שהתפתח לך וסטיבוליטיס שלאחר לידה, אם עברת חיתוך החייץ יכול להיות שאזור הצלקת עוד לא החלים לגמרי....
בקיצור, יכולות להיות מספר סיבות וזה דורש בדיקת רופא.נסי בינתיים לקיים יחסי מין עם מזחת אזראקאין 5% ומרחי שמנים בפתח הנרתיק יום יום תוך כדי עיסוי העור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה וכמה פרטים נוספים
אם טריה פעם108/07/2011תודה על התגובה המהירה.
שכחתי לציין שילדתי בקיסרי (הלידה לא התקדמה והתינוקת נכנסה למצוקה)
מה השם ה"לא שיווקי" של המשחה? אני גרה בחו"ל ולא בטוחה איך להשיג אותה כאן.
בנוסף, באילו שמנים להשתמש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרקאין
א.12/07/2011זו למעשה משחה שמכילה לידוקאין- LIDOCAINE.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה וכמה פרטים נוספים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/07/2011לידוקאין., שמן שקדים, שמן זרעי ענבים, שמן קלנדולה שמן ויטימין E כולם מצוינים לאזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)