כאבים בזמן חדירה כבר הרבה מאוד זמן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בזמן חדירה כבר הרבה מאוד זמן
    אם טריה פעם1
    08/07/2011

שלום,
    אני בת 28, ילדתי לפני 7 שבועות. מאז החודש השלישי להריון אני חווה כאבים (חזקים פחות או יותר) בזמן קיום יחסי מין.. אציין שלפני ההריון לקחתי כדורים נגד דיכאון ושבתקופה ההיא הסקס שלי ושל בן זוגי היה הכי טוב שהיה מעולם. הפסקתי עם הגילוי של ההריון בשבוע החמישי. עד לחודש השלישי פסקו תופעות הגמילה מהכדורים .. יכול להיות שזה קשר להופעת הכאבים?
    חשבתי גם שאולי זה קשור להריון עצמו.. אבל אני כבר 7 שבועות אחרי וניסינו אתמול פעם ראשונה וכאב אפילו יותר ממה שזכרתי.
    אני מיואשת ומודאגת, אני כן רוצה סקס ומחכה לזה, אבל משהו לא תקין.
    חשוב גם לציין שאין לי פטריה או דלקת , נבדקתי ממש לאחרונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים בזמן חדירה כבר הרבה מאוד זמן - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    08/07/2011

קשה לאבחן מבלי לבדוק, יכול להיות שהשנויים ההורמונליים של ההריון והלידה גורמים לשנויים של רגישות בפתח הנרתיק. יכול להיות שעכשיו אחרי לידה יש יובש עקב הדיכוי ההורמונלי ולכן כאבים חזקים. יכול להיות שהתפתח לך וסטיבוליטיס שלאחר לידה, אם עברת חיתוך החייץ יכול להיות שאזור הצלקת עוד לא החלים לגמרי....
    בקיצור, יכולות להיות מספר סיבות וזה דורש בדיקת רופא.נסי בינתיים לקיים יחסי מין עם מזחת אזראקאין 5% ומרחי שמנים בפתח הנרתיק יום יום תוך כדי עיסוי העור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה וכמה פרטים נוספים

אם טריה פעם1
    08/07/2011

תודה על התגובה המהירה.
    שכחתי לציין שילדתי בקיסרי (הלידה לא התקדמה והתינוקת נכנסה למצוקה)

מה השם ה"לא שיווקי" של המשחה? אני גרה בחו"ל ולא בטוחה איך להשיג אותה כאן.

בנוסף, באילו שמנים להשתמש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרקאין

א.
    12/07/2011

זו למעשה משחה שמכילה לידוקאין- LIDOCAINE.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה וכמה פרטים נוספים - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    14/07/2011

לידוקאין., שמן שקדים, שמן זרעי ענבים, שמן קלנדולה שמן ויטימין E כולם מצוינים לאזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו