יובש בנרתיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יובש בנרתיק
    בדוי.
    26/07/2011

התחלתי לקיים יחסי מין לפני כחמישה חודשים,אני בת 21. מאז יש לי פטריות בתכיפות מוגברת, לקחתי בכל פעם שהיה לי אגיסטן נרות ואגיסטן קרם. לאחרונה זה הפך להיות חמור יותר, נהיו לי שריטות באיבר המין ואף ירד לי דם ומאוד שרף עד כדי רמה שלא יכולתי להמשיך בקיום היחסים,ניסינו להשתמש בחומר סיכה שאף מחמם את האיזור אך שהוא בא עם מגע עם רוק[במידה והוא יורד לי-אין אפשרות לחדירה כיוון שזה נורא שורף,למה?] הוא בלתי אפשרי בשימוש כיוון שהוא מאוד שורף. אני חושבת שיש לי יובש בנרתיק, כי אם אין חומר סיכה אחרי מס' דקות בלתי אפשרי להמשיך.. כמו כן לאחר קיום היחסים שורף לי כל האיזור. איך אפשר למנוע את זה? זה פוגע נורא בקיום היחסים והופך אותם לבלתי אפשריים כיוון שבכל פעם שאנחנו מנסים זה כרוך בכאבים,ובחוסר נעימות.
    זה מאוד דחוף.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יובש בנרתיק

הוספת תגובה

• יובש בנרתיק

לי ראובני
    28/07/2011

שלום לך
    יובש נרתיקי יכול לקרות מכמה סיבות, שימוש בגלולות, סבונים אינטימיים, נרות אגיסטן, ועוד. אם זה תכוף שווה שתתחילו לקיים באופן זמני יחסים עם קונדום, לראות אם זה מפחית זיהומים ופטריות. תנסי טיפול הומואופטי נגד קנדידה כי אולי זה הגורם לכל הצרות ולהמנע מאגיסטן. עוד אפשרות היא לעשות אמבטיות עם שמן ויטמין E או למרוח שמן נבט חיטה על איבר המין לאחר המקלחת. דברים שמחזירים לו את החיות והלחות.
    עוד משהו שאפשר לנסות להפסיק גלולות לכמה חודשים ולראות אם זה עושה שינוי לטובה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו