אובדת עצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובדת עצות
    לילי
    14/08/2011

אני בת 42, נשואה +. מזה למעלה מ- 4 שנים אין סקס בחיי. לא עם בעלי ולא מחוץ לנישואים. עד עכשיו זה לא הפריע לי ולא הרגשתי צורך בכלל. בחודשים האחרונים אני מרגישה שאני הולכת להשתגע. "נדלקתי" על בחור צעיר ממני בעשור. והוא עורר אצלי תחושות שמתו כבר מזמן. אני לא מסוגלת לבגוד וגם אני לא נמשכת לבעלי בכלל.

מה לעשות? אני על סף התמוטטות עצבים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אובדת עצות

הוספת תגובה

• אובדת עצות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    15/08/2011

שחיקה של המין בזוגיות ממושכת זה דבר מאוד שכיח.
    את במצב של התעוררות ופריחה מינית שאופינית לנשים בגילך ולא מפתיע שמצאת אוביקט מחוץ למערכת.הזוגית. אבל מצבך הנפשי הוא דבר שמצריך טיפול בדחיפות. מציעה לך לפנות ליעוץ נפשי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אובדת עצו

mosha
    16/08/2011

את בגיל שהסקס הוא בשיא
    צהני בדיסקרטיות מבלי לפרק משפחה..בזהירות מרבית .לא להיסחף .פעם בחודש בצימר כיפי ארוחת צהריים מסתורית....זהירות והצלחה..כך אני חושב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כבר נהרסה משפחה ברגע שדבר כזה קורה.

שמולה
    28/08/2011

ז"א עם הבגידה גם אם בן הזוג לא ידע לעולם!מה שהכי חשוב זה ליצור שלום קודם בין בני הזוג את רק לא מזמן (ביחס ל4 שנים) גילית פן נוסף אצלך תני לו את הזמן שלו לחזור למצב הנורמלי ובתחילה כמובן ע"י דו שיח טוב כמה שאפשר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו