ומה עם היכולת לזהות עקרות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ומה עם היכולת לזהות עקרות?
    לירון
    15/08/2011

תודה רבה על תשובתך.
    עם אולטרסאונד אין לי בעיה כי זה לא פולשני. וכבר נבדקתי בעבר בצבא (הרופא התאים לי גלולות אז גם בדק שהכל תקין).

ועכשיו לשאלתי : אפשר לראות בבדיקה גניקולוגית אם אשה עקרה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ומה עם היכולת לזהות עקרות? - תגובה

לי ראובני
    16/08/2011

תלוי איזה סוג
    אם יש בעיה בשחלות לדוגמא קטנות מדי או משהו פיזי אז כן
    אבל אם הן סתומות או לא מבייצות אז פחות
    בשביל זה צריך בדיקות כמו אולטראסאונד או אחר
    אבל למה שתהיי עקרה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התשובה פשוטה

לירון
    16/08/2011

בהמשך לשיחה שלי עם אחותי ואמא שלי שאמרו לי שאני צריכה ללכת לרופא נשים שיבדוק אם יש בעיות וכאלה...אחותי אמרה לי "ומה אם את עקרה?" פשוט רציתי להיווכח שאי אפשר לגלות דרך בדיקה גניקולוגית. (אולטרסאונד לא נחשב, כי היא דיברה איתי על בדיקה פולשנית).
    מה שבטוח, לא הולכים לבדיקה גניקולוגית במיוחד בשביל לבדוק את זה!! באים כאשר מופיעה בעיה, בכניסה להריון... ואני רחוקה מזה.

רציתי תשובה מקצועית. אז תודה!! :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש שני סוגי אולטרסאונד

לי ראובני
    02/09/2011

אחד שמתבונן דרך הבטן לדוגמא כשאישה הרה או בתולה
    ואחד שהוא וגינלי, פולשני כדי לבדוק בעיות בתוך הנרתיק והרחם מזוויות קרובה יותר
    אי אפשר לגלות עקרות בכל מקרה כי זו הגדרה רחבה להמון מורכבוית שונות שלא ברור ממה הם נובעים לעיתים וכמובן שבדיקה אחת לא יכולה לצמצם.
    בדיקה אצל רופא בלי שום קשר היא משמעותית ולא רק בגלל היכולת לזהות עקרות אלא מחלות המועברות במגע מיני, צסטות וכו....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו