מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יובש ומה שמסביבאליס18/08/2011
בזמן האחרון כואב לי. תמיד כשהוא חודר- כואב לי.
אני על גלולות 8 חודשים ויוצא שכל פעם איכשהו יש לי פטריה. עכשיו אני בריאה מהפטריה, הכול טוב ויפה, אבל עדיין כואב לי.
החדירה לא חלקה ובגלל זה היא יוצרת מן שפשוף בהתחלה וזה יוצר מצב של אי הנאה למשך כל היחסים כי מההתחלה כואב לי.
אני כן רטובה, כן רוצה, כן מוכנה- אבל יבשה מהרגיל. זאת אומרת, יש לי רטיבות, אבל מספיקה שנייה אחת בלי גירוי ואני מתייבש כמו הנגב באוגוסט ואז שוב הכול חוזר חלילה.
את יודעת אוליי למה זה קורה? למה אני לא רטובה כמו פעם?
בנוסף אני גם לא מצליחה לגמור יותר. אני מרגישה פיפי, ממש ממש בא לי פיפי, אבל אני כל כך מפחדת שזה פיפי (למרות שעשיתי לפניי שנייה) שאני מחזיקה את עצמי ואז פשוט כואב לי כי הוא מגיע סוג של לשלפוחית השתן שלי ואני מרגישה ממש לחץ שם בשלפוחית.
אין לי דלקות (טפוטפוטפו), רק פטריות שחוזרות ונשנות ואני מטפלת בהן כל פעם מחדש (למרות שהפעם הטיפול מחזיק חודשיים-שזה הרבה זמן!).
הייתי בתקופה של לחץ, עכשיו אני עומדת להתגייס...אבל אני לא מבינה איך הדברים האלו יכולים אוליי להשפיע על היחסי מין שלי!
פעם, כשלא הייתי מוגנת עם גלולות והסתמכתי על קונדום שעלול להקרע- נהנתי הרבה יותר והצלחתי לגמור לפחות פעמיים-שלושה.
עכשיו אפילו אם הוא עושה לי ביד (אני ממש מצטערת על התיאורים!!!) אני לא מרגישה את זה.
כאילו נהייתי אטומה, קרה, מגעילה....
מה יש לי?
למה זה ככה?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש ומה שמסביב - תגובה
לי ראובני20/08/2011ראשית, נראה לי שכדי לך להיות פחות שיפוטית כלפי עצמך. את יכולה לנסות לראות שאת כרגע במצב רגיש, מבאס ואולי תאפשרי לעצמך לכעוס פחות על עצמך, כי באמת לפעמים קורים דברים שאין לנו שליטה עליהם.
שנית, שווה ללכת לרופא מומחה לאבחון מדויק כי אולי מדובר בוסטיבוליטיס.
הרי גלולות יוצרות יובש באזור הערייה אז אולי זה מפתח רגישות וכאבים ששווה לך לטפל בהם.
שלישית, כאשר יש כל כך הרבה כאבים ואי הנאה, ברור שאי אפשר לגמור.
אולי תזנחי את הגלולות ותשובי לקונדום לכמה חודשים ותראה אם זה מקל ועוזר.
גם שמנים וחומר סיכוך נרתיקי יכולים לעזור.
בכל מקרה לא לשכב אם כואב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)