בת 53 בכייף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 53 בכייף
    ג???ג
    25/08/2011

מעוניינת וסקרנית להשתמש אם עזרים להנאה למרות שנעים לי במיוחד עם אישי היקר
    לאחרונה גיליתי את עצמי בעוצמות שלא ידעתי בזכות בעלי ואישי היקר כמובן .למרות כל זאת
    אני משתוקקת בעוצמות למכשיר עזר לא יודעת למה!!!אמרתי לאישי שזה עולה לי במחשבה בזמן שצפינו בסרטים וענה תעזבי אותך משטויות( מה אני לא מספיק?) ,שאלתי היא איך לגרום לו להבין שזה רק יעזור ולשכנע אותו בדרך הכי נעימה ובהבנה שלא יפגע ...זה עולה לי במחשבה הרבה זמן שנה או שנתיים ואני עושה את זה ידני בנתיים אוף אני רוצה את כבר נמאס לי שהוא נפגע מזה ......איך לשכנע אותו למי יש טיפ??. תודה מראש.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 53 בכייף

הוספת תגובה

• גולה

mosha
    25/08/2011

הייי למה שתמנעי ממה שאת באמת חושקת ...הוא לא חייב לדעת תקני ויברטור איכותי ותסתירי אותו במקום שהוא לא ידע .ותשתמשי בכייףףףףףףףף שלך ציצו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציצו תודה

ג???ג
    25/08/2011

ציצו מקסים! ראשית תודה לתשובתך .....רבות עלו לי מחשבות לרכוש את המוצר אך יש לי חששות מהעתיד לא מרגיש לי נוח עם זה שאני עושה את זה מאחורי גבו.....יותר מזה עולה לי מחשבה על כעסים שאם יקרה לי משהו פתאומי והוא יגלה את זה אחנו מאוד גלויים...איזה עוד אפשרויות יש כדי שהוא יסכים.....ואיך לעשות את זה......בכל תחום הצלחתי בזה קשה לי....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גולה

mosha
    25/08/2011

היייי ספרי לו שקראת באינטרנט שויברטור זה נותן תמריץ לחיי המין זה יוצר סקס ארוך וכל מני סיפורים ...מבטיח לך הוא יקנה את הסיפור
    אני מבין שהוא מעל גיל 55 לפחות תפתיעי אותו עם כדור ויאגרה זה יוצר סקס ארוך....או יש כדורים חילופיים ...שזה ממש חבל על הזמן.....תאמיני זה עובד ..בהצלחה יקירתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללכת יחד לבחור

לי ראובני
    02/09/2011

שלום לך
    הרבה גברים עשויים להרתע משימוש בצעצועים בגלל שהם שבויים במחשבה שזה בא על חשבונם. הם אומרים לעצמם אולי לא טוב לה איתי אז היא רוצה תחליף.
    צריך לומר לאישך שזה לא קשור, שאת רוצה שהוא יחבק וילטף ואם מתאים לשניכם אז גם חדירה אבל יש הרבה צעצועים שהם זוגיים ומתווספים לחדירה ומאפשרים לבני הזוג הנאה. אני חושבת שאם תלכו לחנות ביחד, ויש חנויות שהן ידידותיות לנשים ולזוגות אז הבחירה הזוגית תשקף גם את הצרכים שלו.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו