מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 53 בכייףג???ג25/08/2011
מעוניינת וסקרנית להשתמש אם עזרים להנאה למרות שנעים לי במיוחד עם אישי היקר
לאחרונה גיליתי את עצמי בעוצמות שלא ידעתי בזכות בעלי ואישי היקר כמובן .למרות כל זאת
אני משתוקקת בעוצמות למכשיר עזר לא יודעת למה!!!אמרתי לאישי שזה עולה לי במחשבה בזמן שצפינו בסרטים וענה תעזבי אותך משטויות( מה אני לא מספיק?) ,שאלתי היא איך לגרום לו להבין שזה רק יעזור ולשכנע אותו בדרך הכי נעימה ובהבנה שלא יפגע ...זה עולה לי במחשבה הרבה זמן שנה או שנתיים ואני עושה את זה ידני בנתיים אוף אני רוצה את כבר נמאס לי שהוא נפגע מזה ......איך לשכנע אותו למי יש טיפ??. תודה מראש.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גולה
mosha25/08/2011הייי למה שתמנעי ממה שאת באמת חושקת ...הוא לא חייב לדעת תקני ויברטור איכותי ותסתירי אותו במקום שהוא לא ידע .ותשתמשי בכייףףףףףףףף שלך ציצו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציצו תודה
ג???ג25/08/2011ציצו מקסים! ראשית תודה לתשובתך .....רבות עלו לי מחשבות לרכוש את המוצר אך יש לי חששות מהעתיד לא מרגיש לי נוח עם זה שאני עושה את זה מאחורי גבו.....יותר מזה עולה לי מחשבה על כעסים שאם יקרה לי משהו פתאומי והוא יגלה את זה אחנו מאוד גלויים...איזה עוד אפשרויות יש כדי שהוא יסכים.....ואיך לעשות את זה......בכל תחום הצלחתי בזה קשה לי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגולה
mosha25/08/2011היייי ספרי לו שקראת באינטרנט שויברטור זה נותן תמריץ לחיי המין זה יוצר סקס ארוך וכל מני סיפורים ...מבטיח לך הוא יקנה את הסיפור
אני מבין שהוא מעל גיל 55 לפחות תפתיעי אותו עם כדור ויאגרה זה יוצר סקס ארוך....או יש כדורים חילופיים ...שזה ממש חבל על הזמן.....תאמיני זה עובד ..בהצלחה יקירתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללכת יחד לבחור
לי ראובני02/09/2011שלום לך
הרבה גברים עשויים להרתע משימוש בצעצועים בגלל שהם שבויים במחשבה שזה בא על חשבונם. הם אומרים לעצמם אולי לא טוב לה איתי אז היא רוצה תחליף.
צריך לומר לאישך שזה לא קשור, שאת רוצה שהוא יחבק וילטף ואם מתאים לשניכם אז גם חדירה אבל יש הרבה צעצועים שהם זוגיים ומתווספים לחדירה ומאפשרים לבני הזוג הנאה. אני חושבת שאם תלכו לחנות ביחד, ויש חנויות שהן ידידותיות לנשים ולזוגות אז הבחירה הזוגית תשקף גם את הצרכים שלו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)