מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לגבי תקשורת בן זוגיתשמולה28/08/2011
אני צעירה נשואה 4 שנים כ"כ מתייפה וטורחת בשביל בעלי ובעיקר בבית כשמתארגנים לישון , והוא מצידו לא נוגע בי כ"כ בצורה רומנטית חוץ מנשיקות וחיבוקים פה ושם נשיקות פשוטות יומיות ,חיבוקים יום כן יום לא לפחות ככה אני מרגישה , מצהיר לפעמים שלמה לא נישן ביחד מחובקים (גם אולי כי יודע שעצוב לי מכל הקטע הזה אני דברתי איתו על זה רבות בצורות שונות)ומקיימים ...פעם בשבוע בצורה רשמית ...אחרת זה לא יקרה ברב הסיכויים כחודשיים .גם באותו פעם הוא נרדם ואני מעירה אותו..איך מוגדרת הבעיה?, וחשבתי להפסיק את האיפור היומיומי רק בשביל למנוע מעצמי את תחושת הפגיעה מעצם ההתארגנות והציפייה המרובה. מה את אומרת ?האם זה גם יגרום לו להעריך את ההתארגנות יותר? כי כשיבקש אז אתאפר שוב כי בינתיים הוא משדר כאילו אני לא יפה גם עם האיפור וכל זה. תודה מראש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמולה
mosha28/08/2011היי תבדקי עם בעלך אולי תרוד באיזה בעיה בעבודה...סקס זה דורש רוגע מצב רוח טוב את לא צריכה לאיתאפר כנסי למיטה בהופעה סקסית עם כוסית ויסקי תני לו לשתות זה ירומם את רוחו ותתקדמי ליעד ...לפחות ניסית משהוא יצירתי לא ? בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי תקשורת בן זוגית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/08/2011האם דברת עם בעלך על התחושות שלך? כשמדברים על תקשורת היא צריכה להיות דו צדדית...
בדקי איתו מה קורה לו מבחינה מינית, האם אין לו צרכים מיניים, האם הבעיה היא איתך בלבד, כדאי ללכת לטיפול מיני זוגי כדי לעזור לכם להתמודד עם הבעיה, נראה לי שהוא לא זקוק להרבה סקס, ואילו את מרגישה דחויה ופגועה מההמנעות שלו. את צריכה יותר תשומת לב ויותר חיזור ואם בדיחה יחד איו לא תצליחי להעביר לו את הצרכים שלך פנו כאמור ליעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)