לגבי תקשורת בן זוגית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגבי תקשורת בן זוגית
    שמולה
    28/08/2011

אני צעירה נשואה 4 שנים כ"כ מתייפה וטורחת בשביל בעלי ובעיקר בבית כשמתארגנים לישון , והוא מצידו לא נוגע בי כ"כ בצורה רומנטית חוץ מנשיקות וחיבוקים פה ושם נשיקות פשוטות יומיות ,חיבוקים יום כן יום לא לפחות ככה אני מרגישה , מצהיר לפעמים שלמה לא נישן ביחד מחובקים (גם אולי כי יודע שעצוב לי מכל הקטע הזה אני דברתי איתו על זה רבות בצורות שונות)ומקיימים ...פעם בשבוע בצורה רשמית ...אחרת זה לא יקרה ברב הסיכויים כחודשיים .גם באותו פעם הוא נרדם ואני מעירה אותו..איך מוגדרת הבעיה?, וחשבתי להפסיק את האיפור היומיומי רק בשביל למנוע מעצמי את תחושת הפגיעה מעצם ההתארגנות והציפייה המרובה. מה את אומרת ?האם זה גם יגרום לו להעריך את ההתארגנות יותר? כי כשיבקש אז אתאפר שוב כי בינתיים הוא משדר כאילו אני לא יפה גם עם האיפור וכל זה. תודה מראש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לגבי תקשורת בן זוגית

הוספת תגובה

• שמולה

mosha
    28/08/2011

היי תבדקי עם בעלך אולי תרוד באיזה בעיה בעבודה...סקס זה דורש רוגע מצב רוח טוב את לא צריכה לאיתאפר כנסי למיטה בהופעה סקסית עם כוסית ויסקי תני לו לשתות זה ירומם את רוחו ותתקדמי ליעד ...לפחות ניסית משהוא יצירתי לא ? בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי תקשורת בן זוגית - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    30/08/2011

האם דברת עם בעלך על התחושות שלך? כשמדברים על תקשורת היא צריכה להיות דו צדדית...
    בדקי איתו מה קורה לו מבחינה מינית, האם אין לו צרכים מיניים, האם הבעיה היא איתך בלבד, כדאי ללכת לטיפול מיני זוגי כדי לעזור לכם להתמודד עם הבעיה, נראה לי שהוא לא זקוק להרבה סקס, ואילו את מרגישה דחויה ופגועה מההמנעות שלו. את צריכה יותר תשומת לב ויותר חיזור ואם בדיחה יחד איו לא תצליחי להעביר לו את הצרכים שלך פנו כאמור ליעוץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו