שפיכה נשית בזמן סקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפיכה נשית בזמן סקס
    סימה
    29/08/2011

שלום רב,
    אני בת שלושים עם ניסיון מיני. לאחרונה, כאשר אני מקיימת יחסי מין עם בן זוגי אני מפרישה כמות גדולה (!!!!) של הפרשות בזמן יחסי המין, עוד בטרם האורגזמה עצמה. זה קצת מביך ואני לא מכירה את התופעה אך מבדיקה קצרה בגוגל אני יוצאת יותר מבולבלת מהתופעה. אני תוהה אם זה בגלל שאנחנו שמים כעת יותר דגש על משחק מקדים, אך עדיין זה לא יותר ממה שהיה בעבר ולכן אני לא מבינה מדוע הגוף שלי מפריש כמות כזו גדולה של הפרשות, הרבה יותר משפיכה גברית. זה גם מפריע לחוויה המינית מאחר ואני מרגישה אותו פחות והוא אותי. אני חייבת לציין גם שאין לי דלקת או משהו בריאותי חריג.
    מה לעשות?!?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה נשית בזמן סקס

הוספת תגובה

• שפיכה נשית בזמן סקס - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    30/08/2011

כנראה את במצב של גירוי מיני מאוד גבוה. לא שפיכה כי שפיכה קורית אחרי אורגזמה. נסי להחדיר טמפון לפני קיום יחסי מין כדי לספוג את ההפרשות שהיו. בדקי שאין זה שתן שבורח בזמן גירוי מיני גבוה. אפשר גם לתת תרופות מיבשות קצת כמו אנטיהיסטמינים אולי זה יעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו