חוסר חשק מיני מוחלט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר חשק מיני מוחלט
    אלמונית
    29/08/2011

שלום אני בת 28 נשואה שנה וחצי יש לי שני תינוקות,
    בשבוע האחרון אני חווה חוסר חשק מיני מוחלט ,אני ממש לא מעוניינת בזה , בעלי תמיד היה גבר חם שרוצה כל הזמן ,יש זמנים שאני מאוד רוצה אותו ואפילו קונה לבני נשים ומרגישה נפלא , אך יש שבועות שאני רק רוצה שלא יגע בי ומחכה שיגיע המחזור כדי שיהיה לי תירוץ טוב מבלי שיפגע ממני , למה זה קורה לי? אני לא אמורה לחשוק בבעלי כל הזמן האם זה אומר שאני לא מאוהבת בו? שספרתי לאימא שלי על העניין היא אמרה לי מה זה בגיל שלך צריך לעשות את זה אפילו כמה פעמים ביום וכל יום .

בעלי אומר לי שאני קרה ופולנייה.

לתשובתך אודה מאוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק מיני מוחלט

הוספת תגובה

• אלמונית

mosha
    29/08/2011

אין סיבה מיוחדת ...פשוט את טרודה עם התינוקות שלך ומרוכזה רק בזה...לדעתי זה יחלוף מאליו ..אבל גם תשחקי אותה עם הבעל תני לו תשומת לב מנית זה חשוב..שלא יעלם למחוזות אחרים.כי בכל זאת הגברים רוצים יותר...בהצלחה ציצו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר חשק מיני מוחלט - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    30/08/2011

טבעי שירד החשק המיני עם שני תינוקות קטנים בבית. נשים העסוקות בהורות, עבודה וניהול בית ידוע שנפגם להן החשק המיני. ממש לא בעיה רפואית אבל נראה שזה יוצר מתח ביניכם. כדי לכם לפנות ליעוץ מיני זוגי כדי להרגיע את המתחים והרוחות בבית על הרקע המיני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו