וסטבוליטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וסטבוליטיס
    אני
    05/09/2011

היי אני בחורה צעירה בת 22 בעקבות קשיים ביחסי מין הלכתי לרופאים פרטיים שהראשון מהם אמר לי שיש לי וסטבוליטיס והשני שמתמחה לוסטבוליטיס אמר לי שבלוטות הברטולין לי ככל הנראה מדולקות כי כואב לי המגע בהם. הוא נתן לי 2 משחות לעיסוי הראשונה היא דרמקומבין שזו משחה שהיו נותנים לי גם כשהיתה לי פטרייה. השניה דרמובט.נאמר לי שאם הטיפול לא יעזור יוזרקו לי סטרואידים ישירות לבלוטה. האם הטיפול הנוכחי נכון והאם האופציה הבאה היא אמת הזרקה של סטרואידים? זה נשמע לי מאוד לא בריא ואני מפחדת שזה יפגע לי בדברים ויצור לי בעיות אחרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וסטבוליטיס

הוספת תגובה

• לפני הזרקה

לי ראובני
    05/09/2011

שלום לך
    לפני שאת ממהרת לטיפול פולשני, בעיקר שפנית לשני רופאים וכל אחד אמר משהו אחר, ממליצה בחום ללכת לרופא או במקרה שלך לפנות לאחינועם לב שגיא שהיא רופאה מקסימה המתמחה במבוא העריה ואם יש לך כאבים וכו אז שווה להפגש איתה לאבחון מדויק.
    בהצלחה
    לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו