הורדת שיער באיבר המין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדת שיער באיבר המין
    -חסוי-
    11/09/2011

שלום
    אני נערה בתיכון ואני קצת בדילמה .
    אני לא יודעת האם כדאי לי להוריד את השיער מאיבר המין בגלל שאני גם לא כלכך יודעת אם זה מעשה נפוץ או לא . כלומר האם רוב הנשים מחליטות להשאיר את השיער או להוריד אותו. בנוסף עוד בעיה היא שגם הגילוח מביא לתוצאות לא נעימות של צמיחת שיער עבה יותר וקוצי , וכדי לעשות לייזר אינפרא אדום או משהו בסגנון אני צריכה לפנות לאימי ואני מתביישת מלדבר איתה על הנושא הזה .
    מה עלי לעשות ?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורדת שיער באיבר המין

הוספת תגובה

• הורדת שיער באיבר המין - תגובה

לי ראובני
    15/09/2011

הורדת שיער באיבר המין כמו כל נושא פיזי ואסטטי אחר זה עניין של אופנה.
    אבל מאחר ומדובר במשהו אינטימי, שרק את ואולי עוד אדם אחד (כמו בן זוגך) תראו, אולי שווה לחכות ולראות איך את מרגישה לגבי זה בלי שום קשר לאופנה. כלומר, פשוט להתרגל למראה של השיער, לגעת בו, לראות אם זה נעים, אם את אוהבת את זה ורק אחרי כמה זמן לקבל החלטות שעשויות לגרום לך אי נחת.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזדהה

דנה
    15/09/2011

היי לך צרי קשר במייל ואשמח ליעץ לך הייתי באותה דילמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדנה

-חסוי-
    15/09/2011

איך אצור קשר ? אין לי את כתובת המייל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו