יעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעוץ
    רינת
    15/09/2011

היי

לא יודעת עם הגעתי למקום הנכון להתייעץ עם זה .

אני יוצאת עם בחור בן 34 גדול ממני ב 10 שנים .
    בהתחלה היה את הפחד שיש לו יותר ניסיון ממני .
    בהתחלה יחסי מין היו בינינו נפלאים .
    עכשיו כבר לא כל כך , אני מרגישה שאולי הוא לא נמשך אליי כל כך , אני יותר יוזמת .
    הבעייה היא שהזמן האחרון אנחנו כל הזמן רבים , לכן אולי היחסי מין לא משהו .
    קדם כל הם קצרים מדי , אני לא רק שלא מספיקה לגמור אלא גם להנות מחדירה עצמה .
    אני אישית אוהבת להתנשק הרבה לפני שמגיעים לחדירה ,הוא לא אוהב להתנשק בכלל , בתחילת הקשר זה נורא הפריע לי .
    והנכסתי לעצמי לראש שבגלל שהוא סיפר לי שהוא מאוד נגעל מדברים מסויימים , והוא לא יכול לשכב עם בחורה עם משהו מפריע לו , ושהוא נורא אסטטי .
    צצה לי מחשבה בראש שאולי יש לי ריח לא נעים מהפה לכן אנחנו לא מתנשקים הרבה ,
    הייתי אצל רופא שיניים אמר שהכל בסדר שאין לי מה להיכנס לפרנויאה .
    בסופו של דבר שאלתי אותו ישר ולעניין מה הבעייה ,אולי הוא מרגיש ריח לא נעים ? הוא אמר שממש לא , ואמר שמעכשיו ינסה להתנשק איתי יותר .

שום דבר לא התשנה , אני דיברתי איתו על הנושא .חייבת לציין שאנחנו שיכורים אז תמיד הסקס מצויין . אבל אני לא יכולה תמיד להתשכר בישביל לקיים איתו יחסי מין .
    מה לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יעוץ

הוספת תגובה

• מה יש עוד בקשר

לי ראובני
    17/09/2011

שלום לך
    את מתארת חוויה שבה המיניות היא פרספקטיבה מסוימת בתוך הקשר, אבל בוודאי יש עוד תחומים שבהם את יכולה לבדוק התאמה ואכפתיות, רגישות והקשבה. האם הם קיימים או לא.
    נשמע ששווה לבחון האם הקשר מתאים בלי שום קשר צרכים שלך.
    אולי עכשיו שהקשר נכנס לשגרה יש דברים שמפריעים לו שלא קשורים במשיכה, אסטטיקה או הגיינת פה. אולי יש עוד דברים שמפריעים לך בו....
    שווה לבדוק.
    לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו