מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יעוץרינת15/09/2011
היי
לא יודעת עם הגעתי למקום הנכון להתייעץ עם זה .
אני יוצאת עם בחור בן 34 גדול ממני ב 10 שנים .
בהתחלה היה את הפחד שיש לו יותר ניסיון ממני .
בהתחלה יחסי מין היו בינינו נפלאים .
עכשיו כבר לא כל כך , אני מרגישה שאולי הוא לא נמשך אליי כל כך , אני יותר יוזמת .
הבעייה היא שהזמן האחרון אנחנו כל הזמן רבים , לכן אולי היחסי מין לא משהו .
קדם כל הם קצרים מדי , אני לא רק שלא מספיקה לגמור אלא גם להנות מחדירה עצמה .
אני אישית אוהבת להתנשק הרבה לפני שמגיעים לחדירה ,הוא לא אוהב להתנשק בכלל , בתחילת הקשר זה נורא הפריע לי .
והנכסתי לעצמי לראש שבגלל שהוא סיפר לי שהוא מאוד נגעל מדברים מסויימים , והוא לא יכול לשכב עם בחורה עם משהו מפריע לו , ושהוא נורא אסטטי .
צצה לי מחשבה בראש שאולי יש לי ריח לא נעים מהפה לכן אנחנו לא מתנשקים הרבה ,
הייתי אצל רופא שיניים אמר שהכל בסדר שאין לי מה להיכנס לפרנויאה .
בסופו של דבר שאלתי אותו ישר ולעניין מה הבעייה ,אולי הוא מרגיש ריח לא נעים ? הוא אמר שממש לא , ואמר שמעכשיו ינסה להתנשק איתי יותר .
שום דבר לא התשנה , אני דיברתי איתו על הנושא .חייבת לציין שאנחנו שיכורים אז תמיד הסקס מצויין . אבל אני לא יכולה תמיד להתשכר בישביל לקיים איתו יחסי מין .
מה לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה יש עוד בקשר
לי ראובני17/09/2011שלום לך
את מתארת חוויה שבה המיניות היא פרספקטיבה מסוימת בתוך הקשר, אבל בוודאי יש עוד תחומים שבהם את יכולה לבדוק התאמה ואכפתיות, רגישות והקשבה. האם הם קיימים או לא.
נשמע ששווה לבחון האם הקשר מתאים בלי שום קשר צרכים שלך.
אולי עכשיו שהקשר נכנס לשגרה יש דברים שמפריעים לו שלא קשורים במשיכה, אסטטיקה או הגיינת פה. אולי יש עוד דברים שמפריעים לך בו....
שווה לבדוק.
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)