ללי ראובני בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ללי ראובני בבקשה
    מיטל
    18/09/2011

שלום לך, אני רוצה בבקשה תשובה ברורה אים אפשר כי עברתי מקרה לא כלכך קל: אים בן זוגי החדיר לי אצבע לאיבר מיני ולפני כן הוא נגע באיבר מינו שהיה קצת רטוב מהריגוש כנראה? ויש לציין שהייתי בביוץ באותו יום. האים יש חשש להריון
    מפחד לקחתי פוסטינור לאחר 12 שעות בערך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ללי ראובני בבקשה

הוספת תגובה

• ללי ראובני בבקשה - תגובה

לי ראובני
    19/09/2011

זרע לא שורד באויר, הוא מתייבש. הוא זקוק לסביבה לחה ורטובה שבה הוא יכול לשחות ולהרגיש חיות. אין סיבה לדאגה מתוך מה שאת מתארת
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללי יש לי ספק קטן בבקשה

נירה
    19/09/2011

כל זה קרה בו זמנית שהוא" עושה ביד" ויש לציין שהייתי בביוץ. אני אמורה להיות מודאגת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי תשובה בבקשהההההה

נירה
    23/09/2011

כל זה קרה בו זמנית שהוא" עושה ביד" ויש לציין שהייתי בביוץ. אני אמורה להיות מודאגת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי תשובה בבקשהההההה - תגובה

לי ראובני
    24/09/2011

אני מבינה את הסיטואציה שהיא מלחיצה ולא נעימה אבל עדיין הסבירות להריון הוא קלוש ביותר. גם כי אין חדירה, גם כי הנוזל בחוץ וגם כי זה יהיה ממש נס ופלא אם יהיה מפגש של ביצית וזרע בכאלה תנאים
    סביר להניח שהכל בסדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו