פטריה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריה
    רוני
    14/10/2011

שלום

יש לי בעיה של פטריה חוזרת בנרתיק, פעמיים כבר קיבלתי כדור מרופאת הנשים נגד אבל זה חזר. מה עליי לעשות כדי להפטר מהפטרייה עכשיו ולמנוע חזרה שלה בעתיד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטריה

הוספת תגובה

• פטריה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    14/10/2011

כש תחזור הפטריה עשי תרבית נרתיקית כדי לברר איזה סוג היא.
    הטיפול היעיל הוא טיפול מונע נגד פטריות למשך תקופה של מספר שבועות רצוי בכדורים דרך הפה. התיעצי עם רופא מטפל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רוני

נעם
    23/10/2011

אמנם אני לא רופאה אבל היתה לי בעיה דומה. אני ניסיתי ללא הצלחה לרפא פטריה שחזרה כל כמה זמן. לקחתי כל מיני כדורים ואנטיביוטיקות עד שהחלטתי לנסות משהואחר ובאמת פניתי לנטורופת שהמליץ לי על כמוסות שמן אורגנו פראי של סולגאר. הוא הסביר לי על האורגנו שסגולותיו הן מקבילות לסגולות האנטיביוטיקה רק בצורה הטיבעית שלו. כדאי לך להתייעץ עם נטורופת של הרפואה המשלימה כי ברגע שהרפואה הקונבנציונאלית לא עובדת צריך לעשות עבודה מעמיקה יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו