הגברת החשק המיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגברת החשק המיני
    חסויה
    23/10/2011

אני אשה בת 33, נשואה מזה 6 שנים ואם ל-2 ילדים.
    ביני ובין בעלי קיים חוסר סנכרון ברמת החשק המיני. כאשר במצב האופטימלי מבחינתו הוא היה מרוצה מתדירות של יחסי מין מידי יום ואני מרוצה מתדירות של פעם בשבוע. הדבר יוצר תסכול רב מצדו, שכן על פי רוב הוא נתקל בלא מעט סירובים מצידי.
    אציין שכאשר אנחנו מקיימים יחסים שנינו נהנים מכך ואין לי בעיה להגיע לאורגזמה.
    הבעייה היא שנוצר מצב שהיוזמת העיקרית היא אני, כיוון שהוא כבר מפחד לנסות ואז כמובן שהתדירות נמוכה בהרבה ממה שהוא היה רוצה. בנוסף, פעמים רבות אני יוזמת כי אני יודעת ש"צריך" ולא כי אני באמת רוצה, ואז יחסי המין נעשים מאולצים ולא זורמים מתוך תשוקה.
    דיברנו ביננו על העניין פעמים רבות וכל פעם אני מביעה נכונות לשנות ולאחר פרק זמן די קצר ההבטחות מתמוססות ואנחנו חוזרים לשגרה הקודמת.
    מאוד הייתי רוצה לרצות יותר ולנסות להתקרב אליו ברמת החשק. אבל אני לא יודעת איך לעשות זאת.
    האם יש צורך בטיפול? לאיזה סוג מטפל כדאי לפנות? האם ניתן לעשות זאת במסגרת קופת חולים? האם מספיק טיפול יחיד שלי או שיש צורך בטיפול זוגי? (בעלי נואש מהמצב ולאחר אינספור שיחות שחוזרות על עצמן ביננו הוא כבר לא רוצה כלל לדון בעניין).

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגברת החשק המיני

הוספת תגובה

• הגברת החשק המיני - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    28/10/2011

פנו ביחד לטיפול מיני. בררי במסגרת קופת החולים שלך, יש בכל קופה סקסולוגים
    חוסר סינכרון היא בעיה זוגית מוכרת, ועל כן כדאי שתגיעו שניכם לטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו