שפיכה נשית מאוד מוזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפיכה נשית מאוד מוזר
    אני
    02/11/2011

אני בת 21. הייתה לי עד לא מזמן זוגיות של כמעט שנתיים, והיה גם הרבה סקס, ולא הייתה לי שם תגובה של שפיכה, רק מעין מאז רטיבות כזאתי אבל לא יותר מזה. במצבים מסוימים כן נרטב קצת הסדין מתחת.
    מאז נגמר הקשר הייתי עם עוד שניים. ואני נהיית רטובה ברמות מביכות. ואני לא גומרת, זה לא מגיע עם גמירה, וגם רמת החרמנות שלי לא בשמיים בכלל.
    אתמול הייתי עם מישהו חדש, אני הייתי מעליו ופתאום הרגשתי כאילו "יורדים לי המים" כאילו מישהו פוצץ בלון מים בפנים ומים חמימים פשוט נופלים בבת אחת עליו. בדקתי וזה לא יצא מהשופכה אלא מהנרתיק. הוא אמר שהוא לא ראה כזה דבר בחיים ואני יודעת שאני מפחדת שזה יקרה שוב. עד עכשיו הייתי רטובה מאוד ועכשיו אני גם "דולפת" כמו ברז. גם בחור אחר שהייתי איתו נורא לא הבין מה זה לעזאזל כל המים בינינו.
    למה זה קורה? למה זה לא קרה עם האקס? ומה אני אמורה לעשות. זה מרתיע גברים.
    תודה ושיהיה יום מקסים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה נשית מאוד מוזר

הוספת תגובה

• שפיכה נשית מאוד מוזר - תגובה

לי ראובני
    02/11/2011

שווה לבדוק בדיקה גיניקולוגית מדי פעם לראות שאת בריאה (רק בגלל שכתבת שאת דולפת) אבל בלי שום קשר מה שאת מתארת הוא טבעי וקורה אחת לאלף נשים בדרך כלל וזה לא אמור להרתיע בנים. זה אומר שאת מגורה והגוף שלך מפריש נוזלים מתאי הנרתיק (מה שאצל רוב הנשים התנוון במהלך האבולוציה).
    אין סיבה לדאגה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו