היי לכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי לכם
    אני
    11/11/2011

דילמה רגשית קשה. אני וחבר שלי ביחד חודשיים ואני נורא רוצה להגיע איתו לאינטימיות ולסקס אבל אני מפחדת. אני מפחדת כי אני מכירה אותי מהעבר והיחסים שלנו היום מן הסתם לא כמו שהיו פעם. אני מרגישה סוג של בושה... מתביישת לחשוף בפניו את הגוף שלי ומרגישה שקשה לי לחשוף פשוט קשה לי. וזה נורא מדכא. כי אני כן רוצה ובטח שהוא רוצה אבל כאילו קשה לי לקפוץ ישר לסקס בא לי שזה י קרה בהדרגה למרות שחוויתי יחסים בעבר. והיה לי הרבה יותר קל להיפתח. איתו זה פשוט משום מה קצת קשה לי.... אני לא יודעת מה לעשות. שנינו צעירים בני 22

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי לכם

הוספת תגובה

• חכי לתשובה של לי

ד``ר ליאורה אברמוב
    12/11/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לכם - תגובה

לי ראובני
    13/11/2011

יחסי מין אינם יכולים להיות יעד בתוך הקשר, הם צריכים להיות חלק מהתפתחות טבעית שקורית על פי תזמון שאיננו בשליטתך. צריכים לקרות כמה דברים לפני כן וכרגע הפחד שלך מעיד שהזמן עוד לא הגיע.
    את צריכה להרגיש לידו שלווה, רגועה, בטוחה, עם אמון מלא כלפיו ורק אז תוכלי לאפשר לעצמך הנאה.
    החוכמה גם היא לא רק להיות בחדירה או במתן/ קבלת סקס אוראלי ומגעים שונים אחרים אלא גם להנות מהם.
    בשביל שאישה תגיע לאורגזמה לדוגמא היא צריכה להיות באמון מלא כי בזמן השיא היא "מכבה" אזור במוח המכונה אמיגדלה- אזור שאחראי על תפקודים וקבלת החלטות.
    אם היא לא סומכת באופן מלא על בן הזוג, היא לא יכולה להגיע לשיא....
    חשוב לזכור את זה לפני שאנחנו מאלצים את בן הזוג ואת עצמנו לשכב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו