שימוש בשיטה הטבעית למניעת היריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש בשיטה הטבעית למניעת היריון
    טבעית
    11/11/2011

האם כדאי לנסות להשתמש בשיטה הטבעית למניעת הריון בגיל צעיר כמו שלי (20), אם לאחר הפסקה מהגלולות מצאו לי מקרה קל מאוד של שחלות פוליציסטיות (ושמתי לב למעט שינוי בהפרשים בין ימי הווסת ממחזור למחזור-לעיתים 20 יום הפרש לעיתים 30..). אני לא רוצה ללכת בדרך של הרבה נשים ולמצוא עצמי בעוד 10 שנים, כשיהיה לי עוד פחות זמן לעצמי, עם שחלות פוליציסטיות בטירוף+ חירפון נפשי טוטאלי. (הסיבה שאני לא אוהבת גלולות זה שהן משחקות עם המוד הרגשי והנפשי שלי ולא מאפשרות לי להיות בשליטה מלאה על עצמי בכל זמן שהוא).

במידה והממלצה כן לנסות, אשמח שתפנו אותי לרופא גניקולוג שיוכל ללוותני ביישום השיטה ואם צריך קורס, שהוא/אתם תדעו לתת לי מענה בעניין.

בתודה מראש,
    טבעית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שימוש בשיטה הטבעית למניעת היריון - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    12/11/2011

שום שיטה טבעית למניעת הריון איננה יעילה. מדברים על כשלונות של עד 40%
    מציעה לך לפנות לרופא נשים ולקבל גלולות המינון ההורמונלי הנמוך ביותר. מאחר ויש לך נטיה לשחלות פוליציסטיות כדאי בהחלט כן להתעקש על גלולות. המגוון היום הוא כל כך רב שיש אפשרות שתמצאי סוג של טיפול הורמונלי שיתאים לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת:

טבעית
    13/11/2011

רק רציתי להגיד שמדובר בגישה של FAM (לא בספירת ימים וכדו')

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו