מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון ווסטיבוליטיסליאת21/11/2011
לדר אברמוב,
אני סובלת כבר שנים מוסטיבוליטיס, חצי שנה אחרי ניתוח שהשאיר אחריו כאבים שלא עוברים, כאב בישיבה, וחוסר אפשרות לעבור כל בדיקה גניקולוגית.
אני בהריון בשבוע 10 ומאוד חוששת מהלידה ומחתך החיץ- משום ששם בדיוק הכאב הכי גדול שלי, כנראה בגלל תפר שהתאחה לא טוב.
אני יודעת שלידה רגילה יכולה לעזור לי, אבל אני באמת לא יודעת איך אוכל לעבור לידה רגילה או אפילו את הבדיקות שבחדר הלידה משום שהכאב באמת בלתי נסבל!
אני כרגע לא עוברת שום בדיקות גניקולוגיות, ואפילו אולטרה-סאונד מבצעת דרך הבטן.
אני חוששת גם משבועות מתקדמים יותר ומהלחץ שיופעל על האיזור.
מה אני יכולה לעשות? האם מומלץ לשקול בכל זאת ניתוח קיסרי? האם יש סיכוי שהכאבים יפחתו עם הזמן למרות שמדובר בצלקת כואבת?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון ווסטיבוליטיס - תגובה
לי ראובני22/11/2011קשה לתת מענה ללא בדיקה ומפגש פנים אל פנים
ממליצה לך לקבוע עם ד"ר אברמוב
או עם ד"ר אחינועם לב שגיא העוסקת גם בשיקום של הצלקות ויכול לעזור לקראת הלידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ניתן לבצע בדיקה!
ליאת22/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתינה לתשובה מדר. אברמוב
ליאת24/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתינה לתשובה מדר. אברמוב - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/11/2011קשה לתת לך תשובה מבלי לבדוק . נכון שאי אפשר לגעת בגלל רגישות עזה אבל אפשר להתרשם מהמצב ולתת לך תשובה מהימנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל לא התייחסת לשאלתי-האם מומלצת
ליאת28/11/2011לידה רגילה? או שתהיה בעיה מבחינת הבדיקה בחדר לידה, זירוז, פקיעת מים וכו'... אם לא אוכל לעבור זאת האם עדיף לקבוע קיסרי?
האם ההתרחבות בזמן פתיחה תסייע לי? תכאיב לי? או שאולי העור בכלל לא יימתח? ומה הסכנה בחתך חיץ במקרה זה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל לא התייחסת לשאלתי-האם מומלצת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/11/2011אי אפשר לתת לך תשובה החלטתית מבלי לבדוק אותך!
ברמת העקרון תמיד עדיף לידה רגילה גם לבנות שסובלות מוסטיבוליטיס. מעבר התינוק בתעלת הלידה בהחלט יכול לשפר מצב.
תמיד ניתן לעשות אפידורל מוקדם כדי שלא יכאב לך
אם את חוששת מהכאבים התיעצי עם רופא הנשים המטפל בך תמיד ניתן לנסות לידה רגילה ואם את מתקשה אז להחליט לעבור לניתוח קיסרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, רק עוד שאלה
ליאת29/11/2011לגבי אפידורל מוקדם וכל הדברים האלה- מישהו שואל ותי בכלל? אני יכולה להגיד להם משהו בחדר לידה? או שכל אחד יכול פשוט לבוא ולבדוק אותי ולעשות מה שבא לו? אני ממש פוחדת מזה אפילו שוקלת ללדת בבית בגלל זה.
הרי עשיתי כבר ניתוח והמצב רק החמיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, רק עוד שאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/12/2011בקשי מהרופא המטפל שלך שיתן לך מכתב שיסביר את בעיתך הרפואית שוימליץ על אפידורל מוקדם. דווקא במצבך לא מומלץ לידת בית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה- מעוניינת להגיע למרפאתך לבדיקה
ליאת04/12/2011האם את חשובת שתוכלי לעזור לי?
האם מומלץ לי להתאמן עם אפי נו (למרות שאני רק בשבוע 12)?
את ממליצה להגיע אליך או אל ד"ר לב שגיא ששמעתי שגם עוזרת בשיקום?.
כיצד ניתן ליצור איתך קשר, או איתה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה- מעוניינת להגיע למרפאתך לבדיקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/12/2011יכולה להגיע אלי דרך הסלולרי המופיע בפורום
לדר לב שגיא יש אתר עם טלפונים לקבית תורים
טיפול עם אפי נו נעשה רק בטרימסר האחרון להריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)