שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    גלית
    23/11/2011

אני וחבר שלי יוצאים שנתיים ולפני יומיים רצינו לקיים יחסים פעם ראשונה (הייתי בתולה).. הוא ניסה לחדור אליי וממש כאב לי.. אחרי כמה ניסיונות הרגשתי כאילו משהו נקרע בתוכי והבנתי שהבתולים נקרעו (היה גם דם).. באותו רגע עצרנו הכל, הרגשתי ממש רע.. טכנית לא שכבנו, כי הוא לא הצליח לחדור אליי, אבל הבתולים כן נקרעו לי. רציתי לדעת אם יש אפשרות שאני בהריון? הוא לא גמר בתוכי ולא גמר בכלל.. הפסקנו ישר אחרי שנקרעו לי הבתולים..
    אשמח לתשובה! תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה - תגובה

לי ראובני
    23/11/2011

ראשית אני רק רוצה לוודא שהבנתי, מתוך חון הנחה שלא היה כל כך כואב, והייתם ממשיכים, באיזה אמצעי מניעה תכננתם להשתמש?
    האם תכננת שכך זה יהיה?
    האם בניתם על משגל נסוג? שהוא יוצא לפני שהוא גומר?
    בכל מקרה, זאת לא הדרך להתחיל לקיים יחסי מין בביטחון, בהנאה, בתחושה של שלמות.
    זה די ברור למה זה כואב יותר, כי את לחוצה מחוסר המוגנות שלך ולא מצליחה לשחרר את שרירי רצפת האגן והנרתיק.

לשאלת, אני לא יכולה לדעת האם נכנסת להריון או לא מאחר ולפני שהגבר מגיעה לאורגזמה, יש כמה טיפות נוזל זרע הזולגות מאיבר המין המספיקות בשביל לעבר....
    תעשי בדיקה או שתפני לרופא
    בכל מקרה, שווה להתחיל לשמור על הגוף, באמת!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לי..

גלית
    23/11/2011

לא ממש תכננו את זה.. פשוט נסחפנו.. אני מאמינה שלפני שהוא היה גומר הוא היה יוצא.. וואוו עכשיו אני עוד יותר בלחץ מהענייין של ההריון!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו