בלי קונדום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלי קונדום
    אני
    25/11/2011

ד"ר אברמוב ולי ראובני, שלום רב. חבר שלי ואני שכבנו בלי קונדום. הוא גמר בחוץ. אני בדיוק סיימתי לקחת גלולות ביום שני וצריכה לקבל בשישי (הבעיה שלא תמיד יש דימום כי לוקחת גלולות שנים). האם יש סיכוי באופן כזה להכנס להריון?? בגדול- אם הבחור גומר בחוץ זה מספיק או שתמיד צריך להשתמש בקונדום? (שנינו נבדקנו מבחינת אידס- מהבחינה הזו אין בעיה). תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלי קונדום

הוספת תגובה

• בלי קונדום - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    26/11/2011

אם את מתכוונת שקיימתם יסי מין בשבוע הפסקה מהגלולות הרי שאת מוגנת. גמירה בחוץ איננה אמצעי מניעה יעיל אך אין בעיה אם זה בשבוע הפסקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלי קונדום

אני
    27/11/2011

תודה, ד"ר אברמוב. עוד שאלה: חברי אמר לי שלפני ששכב איתי שכב עם חברה קבועה במשך שנתיים שהם עשו בדיקת איידס ובדיקות נוספות- שהיו תקינות. ולאחר מכן שכב רק פעם 1 בסקס מוגן עם קונדום. מאז הוא איתי. תמיד שוכבים עם קונדום (ואני עם גלולות), מלבד הפעם הזו שגמר בחוץ. האם באופן כזה יש חשש להידבק במחלות/באיידס? האם הקונדום מגן בוודאות? האם עלי להיבדק? תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש עוד מחלות מלבד אידס

לי ראובני
    27/11/2011

כגון כלמידיה, גונוריה, הרפס, עגבת, HPV וכו
    שווה ללכת למרפאת לוינסקי/ איכילוב/ תל השומר או מרפאת הפרסים בחיפה לעשות בדיקות מקיפות
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו