מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני לא מצליחה להגיע לאורגזמה..משוליק01/12/2011
שלום :)
יש לי בן זוג כבר 8 חודשים ,התחלנו לקיים יחסי מין לפני 3 חודשים והתחלתי לנטול גלולות לפני חודש וחצי.יש בנינו אהבה גדולה וזוגיות טובה ובריאה.מאוד חשוב לו כשאני אצליח להגיע לאורגזמה,הוא ממש לקח את זה כפרויקט והוא ממש רוצה שאני כבר יחווה את זה..וגם לי זה מאד חושוב. לפני שבועים הגעתי לאיזה שיא מסוים אבל זה הפסיק באמצע.אני חושבת שזה היה זה ,אף פעם לא הרגשתי משהו כזה וזה באמת היה מיוחד..הרגשתי מן תחושת הקלה כזו כאילו יש לי ממש פיפי שמשתחרר(האם זה מה שאני אמורה להרגיש?)ועכשיו אתמול שוב הצלחתי להגיע לשיא כזה וזה גם נעצר באמצע כי איבדתי ריכוז בגלל שזה משו שחדש לי..אם אני לא מתרכזת בזה זה לא קורה..בכל מקרה אני ממש רוצה לחוות אורגזמה גם בשבילי וגם בשביל חבר שלי הוא ממש ישמח ניסינו כל מני דברים אבל רציתי לדעת אולי יש משהו שאנחנו לא עושים בסדר? אולי יש דברים שאנחנו לא מכירים וצרכים לנסות? איך אני יכולה להגיע לזה אני יודעת שאני יכולה אני רק לא מוצאת את הדרך..גם חשוב לציין שאני לא רוצה לנסות להגיע לזה לבד,חשוב לי שזה יהיה עם בן זוגי..
תודה מראש ושבוע טוב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא מצליחה להגיע לאורגזמה.. - תגובה
לי ראובני03/12/2011מציעה לך לנסות קודם כל לבד ואז איתו כי כרגע כל המתח שיש מתוך הקשר ביניכם משפיע עליך ולא לטובה כי כאשר אנחנו מנסים לעשות משהו כל כך משמעותי עבור האחר, זה מקשה עלינו להנות ולשחרר.
מציעה לך לקרוא את ספרה של גילי פליסקין אודות אוננות של נשים "דברים שרציתי לגעת" ולראות האם את מצליחה להעזר בפרק העוסק בטכניקות
טיפול מיני זוגי יכול לסייע גם כן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)