אני לא מצליחה להגיע לאורגזמה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא מצליחה להגיע לאורגזמה..
    משוליק
    01/12/2011

שלום :)
    יש לי בן זוג כבר 8 חודשים ,התחלנו לקיים יחסי מין לפני 3 חודשים והתחלתי לנטול גלולות לפני חודש וחצי.יש בנינו אהבה גדולה וזוגיות טובה ובריאה.מאוד חשוב לו כשאני אצליח להגיע לאורגזמה,הוא ממש לקח את זה כפרויקט והוא ממש רוצה שאני כבר יחווה את זה..וגם לי זה מאד חושוב. לפני שבועים הגעתי לאיזה שיא מסוים אבל זה הפסיק באמצע.אני חושבת שזה היה זה ,אף פעם לא הרגשתי משהו כזה וזה באמת היה מיוחד..הרגשתי מן תחושת הקלה כזו כאילו יש לי ממש פיפי שמשתחרר(האם זה מה שאני אמורה להרגיש?)ועכשיו אתמול שוב הצלחתי להגיע לשיא כזה וזה גם נעצר באמצע כי איבדתי ריכוז בגלל שזה משו שחדש לי..אם אני לא מתרכזת בזה זה לא קורה..בכל מקרה אני ממש רוצה לחוות אורגזמה גם בשבילי וגם בשביל חבר שלי הוא ממש ישמח ניסינו כל מני דברים אבל רציתי לדעת אולי יש משהו שאנחנו לא עושים בסדר? אולי יש דברים שאנחנו לא מכירים וצרכים לנסות? איך אני יכולה להגיע לזה אני יודעת שאני יכולה אני רק לא מוצאת את הדרך..גם חשוב לציין שאני לא רוצה לנסות להגיע לזה לבד,חשוב לי שזה יהיה עם בן זוגי..
    תודה מראש ושבוע טוב :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני לא מצליחה להגיע לאורגזמה.. - תגובה

לי ראובני
    03/12/2011

מציעה לך לנסות קודם כל לבד ואז איתו כי כרגע כל המתח שיש מתוך הקשר ביניכם משפיע עליך ולא לטובה כי כאשר אנחנו מנסים לעשות משהו כל כך משמעותי עבור האחר, זה מקשה עלינו להנות ולשחרר.
    מציעה לך לקרוא את ספרה של גילי פליסקין אודות אוננות של נשים "דברים שרציתי לגעת" ולראות האם את מצליחה להעזר בפרק העוסק בטכניקות
    טיפול מיני זוגי יכול לסייע גם כן
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו