מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מין עם בעלימיטל07/12/2011
שלום, שמי מיטל, נשואה מס' שנים . השבוע יצא שבעלי ואני היינו יחד בבוקר בבית, ובדיוק שאני מסיימת לאפות והוא סיים לעבוד במחשב שאל אותי אם אני רוצה לשכב איתו. זה היה לי פתאומי מאד, המעבר החד הזה בין מטלות הבית למין, מה גם לא הרגשתי שאני נראת במצב של מין.. החולצה לא משהו, והעדפתי לשים רגע קרם ולסדר ת'שער כדי להיכנס לעניינים. שאלתי אותו בחיוך: זה לא פתאומי מידי? (גם זה לא שפטפטנו או צחקנו יחד ואז מציע ואז ברור שהייתי באה בסבבה וזורמת) והלכתי רגע להתארגן. בינתיים הוא נעלב ממני, פירש את דבריי כביקורת כלפיו ושיפוטיות. מה הקטע שלו? ואח"כ כשבאתי והצעתי לו אמר שלא צריך ממני טובות והוא לא כזה נואש למין. ואני בכלל לא עושה לו טובה, אני פשוט מרגישה יותר סבבה ככה כשאני נראית נורמלי!
הסברתי לו שכלל לא התכוונתי לביקורת אלא לכך שאני הייתי זקוקה לזמן קצר של התארגנות.
אז יש לי מספר שאלות:
האם גם לנשים אחרות זה מפריע שהבעל מציע ככה בהפתעה?
האם אני הייתי אמורה מיד להסכים?
זה לא טבעי (לפחות לנשים) שיש איזשהו רקע מקדים (אפילו קצר) להצעה לקיים יחסי מין?
האם טעיתי בדבריי? הטעות היחדה שלי לדעתי היא שהייתי צריכה לנסח לו את דבריי אחרת. לא לבטא את ההפתעה שלי, אלא לומר שבכיף רק שצריכה רגע להחליף חולצה וכו.
אשמח לשמוע תשובה במהרה
מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין עם בעלי - תגובה
לי ראובני07/12/2011הי מיטל יקרה,
ברור שהעניין בינך לבין בעלך הוא אישי ופרטי, אך במידה רבה משקף התנהלויות של זוגות רבים. האישה לרוב צריכה יותר חיזור, רומנטיקה ותקשורת כדי להכנס למצב רוח מיני.
את יכולה לשבת עם בעלך בנחת, בלי לחצים ומתחים ולהגיד לו שלפני כמה ימים הוא הפתיע אותך, שאת מאוד אוהבת אותו ונמשכת אליו אבל צריכה יותר הכנה כדי להכנס למוד רומנטי. תגידי לו שאת מאוד רוצה להיות איתו בסיטואציה מינית אבל צריכה התרעה, חיזור, הרגשת התרגשות וקרבה שתגרום לכם להנאה יחד.
תציעי לו דרכים לגרום לך להרגיש יפה ומחוזרת כדרך לקרבה והנאה יחד.
לדוגמא שישים מוזיקה רומנטית שתכניס אותך לאוירה, או תאורה נעימה ורכה, או שיכין לך קפה ותשבו לדבר קצת ולהתקרב, ואז משם יהיה לך יותר נעים וקל להנות איתו.
אני מניחה שהוא מאוד נפגע ונעלב שדחית אותו כך וזה פוגע.
נשמע שלהתנצל על הדרך יכולה להיות התחלה טובה להתקרבות מחודשת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)