מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זה כבר בילתי ניסבללהלהלה11/12/2011
אני וחבר שלי הפכנו להיות חברים בסוף גיל 14 . זהו הקשר הראשון של שנינו. היו לי בעיות רבות עם המשפחה כי אני באה מבית מסורתי. אחרי כ-שבועיים התחילו בנינו יחסים אינטימיים.. עבר זמן והצלחנו להגיע לסיפוקים מיניים, אבל בלי חדירה.עברה שנה וחצי בערך החלטנו לקיים יחסי מין מלאים. הינה הוא כבר מיתקרב.. שנינו לגמרי עירומים.. הוא מנסה לחדור אך זה לא ניכנס.. ממש כמו קיר.. הנרתיק שלי חסום לגמרי.. השרירים בפות שלי כל כך מכווצים שאי אפשר בכלל להיתקרב לשם.. כאבי טופתת וככול שמנסים לחדור הכאב בילתי ניסבל.. כאב שמביא לבכי וגורם לירכיים שלי להיתקרב.. ולא לאפשר לחדירה נוספת וכואבת ושורפת. הירגשתי כישלון.. אך החלטנו שזה בסדר ואולי עוד מוקדם... עבר זמן וניסינו שוב ושוב ושוב וכול פעם אותו תסריט.. אני כבר מפחדת לנסות שוב כדי לא לאכזב.. כדי לא להיות כישלון. הכאב הזה כל כך חזקק.. מלווה אותי עוד כמה שעות אחרי החדירה.. הבכי שאחרי זה לא מפסיק... התיסכול כל כך עצום.
הלכתי לרופא נשים והוא אמר שהכול אצלי תקין.. וזה "הכול בלב"... הוא אמר לי ללכת ליעוץ סקסולוגי.. וזה כל כך יקר.. ואין שום הנחות כי אני עדיין קטינה... הינה אנחנו כבר יותר משנתיים וחצי ביחד.. והיחסים בנינו נהרסים ביגלל שהוא זקוק לסקס.. ואני מפחדת.. אני כל כך רוצה לעשות את זה אבל כואב לי כל כך.. יכול להיות שזה וגיניסמוס?... בכול אופן.. שמעתי על איזו מישחה שיכולה להרדים.. עזרקאין קוראים לה..
האם זה יעזור לי להקל על הכאב של הכיווץ של השרירים של הוגינה שלי?
כמה זה עולה? ואיפה מורחים? זה מזיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה כבר בילתי ניסבל - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/12/2011פני לטיפול מיני במסגרת קופת החולים שלך המחירים יותר זולים.
משחת אזראקאין 5% ניתן לקנות בכל בית מרקחת ללא מרשם רופא. מורחים אותה בפתח הנרתיק חצי שעה לפני חדירה.
אם לא יעזור פני להערכה נוספת אצל רופא נשים שהוא גם סקסולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)