תושבה דחופה!!! בבקשה!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תושבה דחופה!!! בבקשה!!
    ליטל
    16/12/2011

אני וחבר שלי קיימנו יחסים והוא גמר "חצי" בפנים וישר יצא ממני והשאר נשפך בחוץ.. אני צריכה לקבל מחזור, אני לא לוקחת גלולות ולא השתמשנו באמצעי מניעה (בשיא טיפשותנו!) יש סיכוי שנכנסתי להריון, נכון? אני רוצה לקחת פוסטינור, אבל אני פוחדת מתופעות הלוואי שמתלוות לכדור ומה אם אני לא בהריון, סתם אני אקח את הכדור הזה?? אני לא יודעת מה לעשות? אם אני לא לוקחת את הכדור אני מגבירה את הסיכוי שאני בהריון ואם אני לוקחת ואני לא בהריון אני סתם מביאה על עצמי דימומים ושטויות.. היו מקרים שבחורות נכנסו להריון מ"חצי" גמירה בפנים? יכול להיות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תושבה דחופה!!! בבקשה!!

הוספת תגובה

• עוד משהו..

ליטל
    16/12/2011

בערכה ביתית כמה זמן אחרי קיום היחסים אפשר לדעת אם הבחורה בהריון? ובבדיקת דם כמה זמן אחרי קיום היחסים אפשר לדעת? אם אני אקבע לי תור ךרופא נשים ואני אעשה אולטראסאונד, אפשר כבר לדעת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו.. - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    18/12/2011

הסבירות להריון נמוכה אבל לא בלתי אפשרית. אם לא תקבלי מחזור בימים הקרובים כדאי יהיה לעשות בדיקת שם לבטא (חיובית 10 ימים לאחר ההפריה) או בדיקת שתן ביתית להריון חיובית לאחר 14 יום. בדיקת אולטראסאונד תהיה אבחנתית להריון רק משבוע 5 והלאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו