דחוף! בבקשה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף! בבקשה!
    מרינה
    18/12/2011

קיימתי יחסים עם חבר שלי והוא גמר בפנים לא השתמשנו באמצעי מניעה ואני לא לוקחת גלולות.
    אני צריכה לקבל מחזור ויש לי נפיחות בחזה (דבר שמתבטא אצלי לפני קבלת מחזור) יש לי גם חשק לאכול (עוד דבר שמתבטא אצלי לפני מחזור) אבל עדיין לא קיבלתי.. את היחסים קיימנו בימים שאני צריכה לקבל. יש סיכוי גדול שאני בהריון, נכון??? או אולי בגלל הלחץ שאני מחכה למחזור הוא עדיין לא בא??
    ביום חמישי קיימנו יחסים ולקחתי גלולה ביום שבת "נורלבו" למניעת הריון.. יכול להיות שהגלולה תוכל למנוע הריון??
    אני אשמח לתשובה דחוף!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף! בבקשה!

הוספת תגובה

• דחוף! בבקשה! - תגובה

לי ראובני
    19/12/2011

לא ברור למה לקחת גלולה
    אם לקחת רק אחת, אזי היא חסרת תועלת ולא יכולה לעשות שום דבר מלבד לדחות את הווסת ולשגע את הגוף
    זה ממש לא בריא
    אם קיימת יחסים בימים שממש סמוכים לקבלת המחזור סביר להניח שאין סיבה לדאגה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לי

מרינה
    19/12/2011

לקחתי גלולה כי כמו שכתבתי היה יום שקיימנו יחסים והוא גמר חצי בחוץ וחצי בפנים ופחדתי מהריון.
    אני מרגישה כאבים של מחזור אבל עדיין לא קיבלתי, למה הוא מאחר לי?? מהלחץ? או מהריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו