מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיניות - עזרה במתן תשובותיעל21/12/2011
שלום,
אני בזוגיות מזה שנתיים. בשנה וחצי האחרונות השתמשתי בכל מיני סוגים של גלולות (מינס, יסמין, מליאן), והסיבה שהחלפתי גלולות היא כי הרגשתי שמשמעותית יורד לי החשק המיני וגם התפתחה לי בעיה שלא עברה - יובש רציני בנרתיק שגם לווה בשריפה וכאבים בזמן החדירה. הייתי אצל כמה גניקולוגים בכירים ואמרו שאין לי שום בעיה. נתנו לי כל מיני מרשמים לנרות ולכמוסות שמכניסים ואמורות לעזור וגם בחומר סיכה השתמשנו... ככה עברה לה שנה של ייסורים, לא תמיד נהניתי מהמין והרגשתי מאוד מתוסכלת.
סיפרתי לבן הזוג שלי שבתחילת היחסים לפני שלקחתי גלולות לא היה לי את כל הבלגן הזה. החלטתי שאני אעשה הפסקה מגלולות כדי לראות מה התוצאות...
אז - הפלא ופלא! אחרי 3 חודשים בלי גלולות חזר לי החשק המיני בגדול וב-כ-ל-ל לא שורף לי בזמן קיום היחסים, כמובן שאנחנו עושים את זה עם קונדום וזה גם קשור לכך שעל הקונדום יש חומר סיכה. אבל חזרתי להנות מהמין!
אבל כעת יש בעיה אחרת - קונדום לא בטוח כמו גלולה. אנחנו מאוד מאוד נזהרים אבל עדיין שנינו מאוד פרנואידים ואפילו לקחתי פוסטינור לפני כמה חודשים בפעם הראשונה כשחששנו שאולי איך שהוא הייתה תקלה עם הקונדום.
אני באמת פונה לעצה! מה לעשות? לחזור להשתמש בגלולות ולא להינות מחיי המין? להרגיש תסכול? או להישאר עם הקונדומים ונורא להיזהר? איך מוצאים פתרון לדבר כזה? ואולי יש פתרון אחר שאני לא מודעת אליו?
הגניקולוגים שפניתי אליהם אמרו שהפתרון היחיד לבעיה שאני מתארת זה התקן תוך רחמי... אבל אני בת 26! ממש מפחידה אותי המחשבה שיחדירו לי התקן ושמשהו עלול להשתבש (אני אדם קצת חרדתי)
בקיצור, אחרי שנתיים אני מעזה לכתוב את הדברים הללו, שאולי דרך הפורום אני אקבל איזה עצה מועילה או פתרון. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיניות - עזרה במתן תשובות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/12/2011יש נשים שאכן הגלולות גורמות להן תופעות לואי קשות כפי שציינת. האפשרויות הן כפי שאמרו לך הגינקולוגים הן או התקן תוך רחמי או להמשיך עם קונדומים. אם המחזורים שלך סדירים אפשר ללמוד מתי הביוץ ולהמנע בתקופה זו מקיום יחסי מין. אפשר להגביר את הבטיחות על ידי שימוש בקוטלי זרע לנרתיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)