כמה שאלות על ביוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות על ביוץ
    אורטל
    01/01/2012

יש לי כמה שאלות על ביוץ. אני אמשח מאוד אם תענו לי ואוכל להבין יותר על הנושא.
    אישה מבייצת פעם בחודש?
    האם ישנה רק בייצית אחת כל חודש?
    אומרים שזרע פורה בגוף האישה 72 שעות. במהלך ה-72 שעות הבחורה עדיין יכולה להיקלט להריון?
    איך אני יכולה לחשב את מועד הביוץ שלי?
    אמרו שברגע שבחורה אינה מבייצת אין סיכוי שהיא תיכנס להריון, זה נכון?
    קיימתי יחסים לא מוגנים פעמיים באותו ערב יומיים אחרי שסיימתי את המחזור.. יש סיכוי שנכנסתי להריון? ויש לי קצת כאבים בצד של הבטן, זה נורמלי?

מצטערת על כמות השאלות, אך אני מאוד אשמח במידה ותענו לי!
    תודה ויום טוב...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות על ביוץ

הוספת תגובה

• כמה שאלות על ביוץ - תגובה

לי ראובני
    02/01/2012

אישה מבייצת אחת לחודש בממוצע כל 28 יום
    לפעמים יש ביצית אחת ולפעמים שתיים (תאומים לא זהים לדוגמא הם תוצר של שתי ביציות)
    מציעה לך להתחיל לספור את הימים בין כל ווסת לווסת וכך תוכלי לדעת כמה ימים זה המחזור שלך
    אם הוא תמיד 30 או 27 אז מהפעם הבאה שהוא צפוי להיות תקחי 14 יום אחורה, זה היום של הביוץ
    אם קיימת יחסים לפני כן, הזרע אכן שורד בגוף ויכול לגרום לכניסה להריון
    הביצית עצמה טובה ל24-48 שעות בגוף האישה כך שהסיכוי ללפני ולאחרי להקלט עדיין קיים.

אם יש לך ספק, תעשי בדיקת הריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לי עוד שאלה אחרונה.

אורטל
    02/01/2012

הייתי יומיים אחרי מחזור, זה הגיוני שהביוץ שלי התקיים ביום הנוכחי שקיימתי בו יחסים? יש לי קצת כאבים בבטן, יכול להיות שזה הביוץ? יכול להיות שהזרע שנמצא בתוכי יפרה בייצית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לי עוד שאלה אחרונה. - תגובה

לי ראובני
    04/01/2012

סביר להניח שלא
    זה בדרך כלל שבועיים אחרי היום הראשון של הווסת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו