מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלות על ביוץאורטל01/01/2012
יש לי כמה שאלות על ביוץ. אני אמשח מאוד אם תענו לי ואוכל להבין יותר על הנושא.
אישה מבייצת פעם בחודש?
האם ישנה רק בייצית אחת כל חודש?
אומרים שזרע פורה בגוף האישה 72 שעות. במהלך ה-72 שעות הבחורה עדיין יכולה להיקלט להריון?
איך אני יכולה לחשב את מועד הביוץ שלי?
אמרו שברגע שבחורה אינה מבייצת אין סיכוי שהיא תיכנס להריון, זה נכון?
קיימתי יחסים לא מוגנים פעמיים באותו ערב יומיים אחרי שסיימתי את המחזור.. יש סיכוי שנכנסתי להריון? ויש לי קצת כאבים בצד של הבטן, זה נורמלי?
מצטערת על כמות השאלות, אך אני מאוד אשמח במידה ותענו לי!
תודה ויום טוב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות על ביוץ - תגובה
לי ראובני02/01/2012אישה מבייצת אחת לחודש בממוצע כל 28 יום
לפעמים יש ביצית אחת ולפעמים שתיים (תאומים לא זהים לדוגמא הם תוצר של שתי ביציות)
מציעה לך להתחיל לספור את הימים בין כל ווסת לווסת וכך תוכלי לדעת כמה ימים זה המחזור שלך
אם הוא תמיד 30 או 27 אז מהפעם הבאה שהוא צפוי להיות תקחי 14 יום אחורה, זה היום של הביוץ
אם קיימת יחסים לפני כן, הזרע אכן שורד בגוף ויכול לגרום לכניסה להריון
הביצית עצמה טובה ל24-48 שעות בגוף האישה כך שהסיכוי ללפני ולאחרי להקלט עדיין קיים.
אם יש לך ספק, תעשי בדיקת הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לי עוד שאלה אחרונה.
אורטל02/01/2012הייתי יומיים אחרי מחזור, זה הגיוני שהביוץ שלי התקיים ביום הנוכחי שקיימתי בו יחסים? יש לי קצת כאבים בבטן, יכול להיות שזה הביוץ? יכול להיות שהזרע שנמצא בתוכי יפרה בייצית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לי עוד שאלה אחרונה. - תגובה
לי ראובני04/01/2012סביר להניח שלא
זה בדרך כלל שבועיים אחרי היום הראשון של הווסת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)