היא רוצה אבל לאחר משחק מקדים מתחרתת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היא רוצה אבל לאחר משחק מקדים מתחרתת
    --
    01/01/2012

אני הכרתי משהי לפני כשבועיים וחצי.

יצאני מס פעמים, יש משיכה ביננו.
    הגענו כבר לשלב בקשר של אפילו לישון אצלה ( הפעם הראשונה לישון אצלה היתה ביוזמתה )

היסטוריית הקשרים שלה ידועה לי פחות או יותר.
    לא היה לה משהו רציני לתקופה ארוכה. אבל פה ושם משהו הכי ארוך סדר גודל כמה חודשים.
    וכבר דיי הרבה זמן ללא שום קשר בכלל.

(כן ספרה לי על קטע שהיה לה שנמשכה פיסית לבחור וזה נגמר - כנראה יצאה פגועה יותר ממה שתארה או אני מסוגל להבין.
    והיא לא רוצה שזה יקרה שוב.
    אצלנו ברור לי לפחות שיש מעבר - אנחנו יוצאים מבלים צוחקים אחד עם השני מדברים הרבה על כל מיני דברים.)

כאשר אני במשחק מקדים ( יש לציין מהנה מאוד משותף ואפילו דיי ארוך ) בשלב כלשהו שמגיעים לקראת הרצון להתקדם לכיוון חדירה ואפילו לפני חדירה עוד שאני מנסה לענג אותה באזור.
    היא פתאום מחליטה להפסיק.
    בפעם הראשונה אמרה משהו כמו "העבר שלי רודף אחרי "
    בפעם השניה סתם התבאסה לאחר שעצרה אותי. בהחלט נראה אמיתי ולא משחק איתי. למרות שגם על זה חשבתי.

אני בהחלט מנסה לתמוך לא ללחוץ עליה. ברגע שאמרה לא המשכנו סתם חיבוקים נשיקות ולא מעבר.
    אמרתי לה גם ושאלתי אם יש משהו שאני יכול לעשות.
    היא אמרה שמעריכה את הרצון וסבלנות שלי.

אך האם יש עוד משהו שאפשר לעשות? גם אני וגם היא ( שאוכל להציע לה ).
    גם מצד אחד לא רוצה ללחוץ ולהיות שטחי וכן מאוד מהנה המשחק מקדים אבל לא יודע כמה זמן אהיה מוכן לחכות. ( כרגע אמרתי לה שכן ).
    אני גם לא רוצה לפגוע בה כמובן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היא רוצה סבלנות ממך

לי ראובני
    02/01/2012

שלום לך
    אתה והבחורה שאתה מתאר לא יוצאים הרבה זמן
    שבועיים וחצי גם במושגים תל אביביים זה ממש לא הרבה
    אף אחד לא אמר שחייבים לעשות סקס על הדייט השלישי
    בהחלט אפשר ליצור מצב שבו שניכם לוקחים את הדברים יותר לאט
    מכירים
    מפתחים אינטימיות
    שבסופו של דבר שניכם מאוד תהנו ממנה
    לאן אתה ממהר
    אפשר ללכת יותר לאט וזה לא אומר שום דבר עליכם
    להפך
    העבר שלה רודף אותה- אני לא יודעת אם זה אומר שהיא נפגעה או שאולי שברו לה את הלב
    מה שבטוח זה שהיא לא רוצה שילחיצו אותה
    אז במקום סתם להרגיע אותה בלי להתכוון, אולי באמת תנסה להנות מהאיטיות....
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חידוד + שאלות נוספות.

--
    03/01/2012

קודם כל אני לא מרגיע אותה בלי להתכוון.
    יש כוונה אמיתי בדברי - והיא יודעת זאת פעם אחרונה שהיינו ביחד אתמול לא הזכרתי לא לחצתי.

כן אנחנו מענגים אחד את השני והיא כבר מיזמתה אמרה לי שלא רוצה לגרום לי לכאב ביצים.
    לכן בשלב מסויים שאחריו יהיה קשה לי להפסיק ולה אולי לא נעים, אמרתי מיוזמתי שנפסיק.
    וסתם התחבקנו.
    היא כן בחורה שזקוקה ואוהבת קרבה וגם אני.

אומנם היום אני כבר פחות חושב כך אבל עדיין מדי פעם מתגנבת מחשבה לראש שאולי היא סתם משחקת איתי? אבל אם זה ככה זה סותר את המשפט שאמרה.אחרת למה שתגיד כזה דבר. וזה לא היה לצאת לידי חובה היא ממש התכוונה לזה לדעתי לפי מה שקלטתי ממנה.

ואני לא רוצה להזכיר במפורש נושא סקס כדי לא לפגוע בה - לחליופין לא לחפור לה בראש על זה
    והחלטתי ואמרתי לה שאני לא מושך לכיוון של סקס מלא ומחכה לסימן / או מילה ממנה האם זה נכון לתת לה את כל הקלפים?
    או שפשוט כל פעם ספציפית אני אהיה אחראי ואגיד לה מתי לעצור ולראות תגובה שלה?האם היא רוצה מוכנה להמשיך או לא? היא גם עלולה לחשוב שלי לא בא.
    או אם אגיד בשאלה כל פעם זה כן יכול ליצור סוג של לחץ שאני לא רוצה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חידוד + שאלות נוספות. - תגובה

לי ראובני
    04/01/2012

אתה לא חייב להיות במצב של כאב ביצים, תשאל אותה מה דעתה שאתה תגיע לאורגזמה לידה באמצעות אוננות
    ככה היא לא מחויבת לחדירה ואתה יכול להנות לידה תוך שידור של חוסר לחץ וקבלה למצבה ולקצב שלה- באמת!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצם זה שהיא צריכה להתנצל זה אבסורד.

כאובת בייציות
    04/01/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו