שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    רעות
    06/01/2012

אני וחבר שלי מקיימים יחסים כבר כמה פעמים.. הייתי בתולה ששכבנו פעם ראשונה וירד לי דם בפעם הראשונה ובפעמים האחרות המשיך לרדת לי עוד דם, אבל זה פחת מפעם לפעם.. היו עוד כמה פעמים שכבר הפסיק לרדת לי דם ואתמול אחרי ששכבנו ירד לי עוד פעם דם וקצת שרף לי המקום.. יש סיבה לדאגה? ועוד שאלה קטנה- למה אחרי שאנחנו מקיימים יחסים יש לי תחושה של בחילה? התחושה עוברת תוך 10 דק' רבע שעה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    06/01/2012

לא סיבה לדאגה אבל כדאי להבדק אצל רופא נשים לברור מאיפה הדימום - יכול להיות מקרום הבתולים שאולי יש שם קרע שנפתח כל פעם או קרע במקום אחר או דימום בגלל שפשוף של צוואר הרחם
    לגבי תחושת בחילה - יכולה להיות עקב תגובה נפשית כמו לחץ ומתח בגלל קיום יחסי מין, האם כואב לך? היום רצית לקיים יחסי מין או שאת מקיימת רק בגלל לחץ של החבר? האם את נהנית מהמגע המיני? מגורה רטובה? ברגע שאת לא מגורה או בחרדה או כואבת יכול בהחלט להיות תגובה רגשית של בחילה. אני מקווה שעם הזמן תוכלי יותר להנות מהמגע ואז התחושות הלא טובות יעברו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו