בעיה עם המחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה עם המחזור
    שלום
    07/01/2012

שלום לפני שלושה שבועות קיימתי יחסי מין בפעם הראשונה,
    מפני שיש לי וגניסמוס, הישתמשתי בעזרקאין ג'ל ( חצי שעה לפני החדרתי לתוך הנרתיק).

באותו הערב קיבלתי מחזור והיתחלתי לקחת גלולות.
    כעבור שבוע, זה כבר היה הסוף של המחזור (יצא לי רק דם שהגליד) ,
    הכנסתי שוב עזרקאין כ- 6 ס"ם לתוך הנרתיק וקיימתי יחסי מין מלאים (בזמן שעוד יצא לי דם שהגליד). י
    יום למחרת שמתי לב שיוצא לי יותר דם שהגליד..
    וככה מיום ליום היתחלתי לקבל יותר ויותר מחזור. זה אומר שאני כבר שבועיים במחזור. ולפני הגלולות אני אמורה לקבל עוד שבוע שוב...

אני מפחדת שהפעם ההיא שהחדרתי כ"כ עמוק עזרקאין וקיימתי יחסי מין עוד בזמן שהייתי במחזור, הזיקו לגופיי... אני בחרדות מיזה.. אני יודעת שלא מקיימים יחסי מין בזמן המחזור ובטח ובטח שלא מחדירים עזרקאין כל כך עמוק בזמן המחזור.. אבל זה כבר קרה וזה גרם לי לעוד שבוע מחזור.... ז"א שבועיים ברצף מחזור..

מה לעשות?? מה הנזק שניגרםם? אני ממש דואגת... :(:(:(:(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה עם המחזור

הוספת תגובה

• תיקון טעות

להלהלה
    07/01/2012

לפי הגלולות *

ולא "לפני הגלולות"

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון טעות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    08/01/2012

יכול לבהחלט להיות דימומים לא סדירים בחודשיים הראשונים לשימוש בגלולות. אין מה לדאוג. אם תמשיכי לדמם גם בחודש הבא פני לרופא נשים להחלפת גלולות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו