מאיפה מתחילים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאיפה מתחילים
    מילכה
    16/01/2012

אני אחרי לידה קשה.
    עוד לפני הלידה, היו לי בעיות עם בדיקות פנימיות. השתדלתי להמנע, וכשלא היתה ברירה, סבלתי נורא, רופא שהחדיר אצבע או אולטראסאונד וגינלי או כל כלי אחר, גרם לי לתחושת צריבה אדירה ובלתי נסבלת. לטענת הרופאים, הצריבה היא עוד לפני "צואר הרחם". ברוב המקרים הבדיקה הפסיקה באמצע, בחלקם הקטן, הצליחה בקושי וגרמה לי טראומה.

הלידה שלי היתה קשה מהירה מאד ונטולת אפידורל (שסמכתי עליו שימנע ממני את תחושת החיטוט בנרתיק ואת הצריבה). יצאתי עם חתך וקרע דרגה שלוש. מייד אחרי הלידה הוכנסתי לחדר ניתוח בגלל חשד לשיליה לא שלמה.
    כרגע המצב הוא שאני לא מסוגלת אפילו לפסק רגליים בנוכחות רופא: אני רועדת ונלחצת מאד.
    אי אפשר לבדוק את מצב הקרעים, ואי אפשר לעשות אולטראסאונד וגינלי כדי לוודא שאין שאריות שיליה (התבקשתי לבצע את זה בשחרור מבית חולים).

איך מתחילים להתיר את הפלונטר הזה?
    למי פונים?
    כמה זמן טיפול כזה לוקח?

בבקשה עיזרו לי,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאיפה מתחילים

הוספת תגובה

• מאיפה מתחילים - תגובה

לי ראובני
    16/01/2012

טיפול טיפול טיפול
    נשמע שעברת כמה חוויות מאוד מטלטלות ולא נעימות שהותירו בך חותם
    מציעה לך לפנות לטיפול רגשי לעיבוד הסיטואציה ולנסות ולהחלים פיזית ורגשית מכל החוויות הפולשניות שהתרחשו בעקבות הלידות
    שגם הן עצמן חוויות מרגשות ועצמתיות המותירות חותם
    טיפול מיני יכול בהחלט לעזור אבל גם פסיכולוגית יכולה לעשות תהליך משמעותי עבורך
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו