פספסתי שתי גלולות, המחזיר הקדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פספסתי שתי גלולות, המחזיר הקדים
    מור
    01/02/2012

שלום,
    לפני 4 חודשים עברי מגלולת פמינט למרסילון, וזאת לאחר שהודיעו לי שזה אותו מינון כמו הפמינט ושהפמינט כרגע חסר ברוב בתי המרקחת בארץ.
    החודש פספתי את הגלולה ה-14 וה-15 (שתי גלולות ברצף, גלולה אחרונה של סוף השבוע השני וגלולה ראשונה של סוף השבוע השלישי).יום אחרי שפיספתי את שתי הגלולות, קיבלי מחזור, היום אני ביומו העשירי של המחזור. עם זאת, המחזור הוא מחזור קל מאוד וכמעט לא מורגש, הוא כהה ולא אדום (אם כי ביומיים-שלושה הראשונים היה אדום).
    מאז שקיבלתי את המחזור, עוד לא לקחתי גלולה.
    מה עליי לעשות? להתחיל לקחת גלולות? לפנות לרופא נשים? האם זה נורמאלי??

חשוב לציין כי לא פעם פיספתי גלולה או אפילו שתי גלולות ברצף, והמחזור מעולם לא הקדים לי, לא כשלקחתי פנימט במשך שנתיים ולא בשלושה חודשים שלקחתי מרסילון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פספסתי שתי גלולות, המחזיר הקדים - תגובה

לי ראובני
    02/02/2012

בעיקרון עדיף לא לפספס
    ואם מפספסים לקחת בחשבון שצריך להשתמש גם בקונדום למשך שבועיים או עד קבלת המחזור.
    בכל מקרה, אם קיבלת מחזור בסיום חפיסה, מיד אחרי שבוע לקחת כרגיל חפיסה חדשה.
    אם היה לך דימום באמצע החפיסה כתוצאה מפספוס, את צריכה להמשיך עד סיום החפיסה ואז הפסקה של שבוע והתחלה של חפיסה חדשה כרגיל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו