קצר במיניות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצר במיניות
    טלי
    07/02/2012

אני אשה בת 30 נשואה ואמא לשני ילדים מקסימים (שנתיים, חודש).
    ברווקותי התנסתי הרבה מבחינה מינית ולכן גם הייתי מד פעילה מינית. כשהכרתי את בעלי כמובן שזה מה שהוא הכיר בי, בחורה מינית מאד.
    יש לי שתי בעיות עיקריות:
    א. אני מאד אוהבת את בעלי אך אני לא נמשכת אליו בכלל. אנחנו שוכבים פעם בשבוע במקרה הטוב. מיותר לציין שבעלי לא מרוצה מכך בכלל. אני מתרצת את חוסר המשיכה שלי אליו בכל מיני דרכים (שכולם נכונות אבל....) אני נמשכת לנשים יותר מאשר גברים, אני צריכה להרגיש סקסית כדי שיהי לי חשק לשכב איתו והוא לא גורם לי להרגיש סקסית, אין בבית אווירה מחרמנת אף פעם.
    אני מאד רוצה לרצות את בעלי אבל זה לא קורה. מה עליי לעשות?
    ב. הפנטזיות של בעלי מאד סטנדרטיות: שתי בחורות, אוראלי, אנאלי....
    בשנים האחרונות פיתחתי פנטזיות קיצוניות הרבה יותר של סאדו, שליטה, צעצועים... אני חושבת שאני אשמח מאד להגשים אותם, אבל איך אני אומרת לבעלי שהפנטזיות שלי הרבה יותר קיצוניות משלו בלי שהוא יצחק/יזלזל/הזדעזע ממני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קצר במיניות

הוספת תגובה

• קצר במיניות - תגובה

לי ראובני
    08/02/2012

שלום לך
    את מתארת קצר במיניות בינך ובין בעלך אך את לא מפרטת מתי התרחש השינוי. איך זה קורה שבעבר היית מינית (כך הוא הכיר אותך) ועכשיו זה כבה.
    האם זה קשור בשחיקה זוגית?
    בהורות?
    בכך שאת ממש אחרי לידה.....
    נשמע שיש פה עניין שמצריך התבוננות מעמיקה. שווה לפנות לטיפול זוגי מיני ולפתוח את הנושאים הללו כדי לאפשר לשניכם לשוחח בחופשיות גם על פנטזיות, גם על צרכים וגם על פערים בלי שיפוטיות (הדדית) ועם המון רצון לשקם את האירוטיקה שנשחקה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טלי

mosha
    15/02/2012

את מבקשת דברים שלא מבקשים מהבעל אלה מהמאהב אני ברור ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו