שלום..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום..
    מעיין
    12/02/2012

אני ובן הזוג שלי קיימנו יחסים בתחילת השבוע וביום שישי כשעשיתי פיפי יצא לי גוש קטן של דם (בזמן מחזור בד"כ יש לי גושים כאלה), שמתי פד ולמחרת כשקמתי ראיתי שדיממתי ושוב פעם שעשיתי פיפי יצא לי גוש קטן של דם.. אני לא במחזור ואני עדיין לא צריכה לקבל.. שמעתי שכשבייצית לא מופרית ישנו דימום וזה מאוד מלחיץ אותי.. מה זה אומר שזאת הפלה?!! למרות שהגוש הזה היה בדיוק כמו שיוצא לי כשאני במחזור.. אנחנו עומדים להתחתן ואני בלחץ בתקופה האחרונה יכול להיות שהדימום נוצר מלחץ? ממה זה יכול להיות? אני אשמח מאוד לתשובתכם!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום..

הוספת תגובה

• שלום.. - תגובה

לי ראובני
    12/02/2012

מציעה לך לפנות לרופא נשים לבדיקה לשלול בעיה רפואית
    אין סיבה להכנס ללחץ מיותר פשוט לא להיות שאננה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה??

מעיין
    12/02/2012

בעיה רפואית? למה הכוונה??? אז יש סיכוי שזאת באמת הייתה הפלה????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה?? - תגובה

לי ראובני
    12/02/2012

אני הייתי יותר בכיוון של פצע או ציסטה
    וגם הפלה זה עדיין לא בעיה רפואית חשוב לזכור כי בשליש הראשון של ההריון זה מאוד שכיח
    אני לא יודעת אם לפני החתונה אתם רוצים גם להכנס להריון בכל מקרה, אי אפשר לעשות אבחון מהימן דרך הרשת, אז עדיף רופא שיבדוק ויענה על כך שאלותייך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציסטה?

מעיין
    12/02/2012

יכול להיות שהייתה לי ציסטה והדם שירד זה בגללה? יש לי דלקת בשתן ואני לוקחת צפורל.. זה קשור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו