מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יחסי מיןנועה13/02/2012
הי, יש לי חבר חדש ואני לא מוכנה עדיין לשכב איתו. אף פעם לא היה לי חבר אבל היו לי כל מיני ידידים ששכבתי איתם ודי הרגשתי מנוצלת ושלא באמת אוהבים אותי אלא שאני סתם מישהי ששוכבים איתה מתי שבא וכשאני הייתי מנסה ליזום קשר היו מתעלמים ממני ומתקשרים אחרי כמה ימים כשפתאום בא להם.
החלטתי שמספיק לי והבטחתי לעצמי שאני אתחיל לצאת ברצינות עם בחורים ולא אמהר לשכב עם אף אחד.
אז הבחור שהתחלתי לצאת איתו- אני לא יודעת אם הוא רציני או שגם מחפש איך להשכיב אותי כי הכיר ביננו ידיד ואני לא יודעת מה הוא שמע.
כשהתחילו להתחמם ביננו העניינים והתחרמנו וכאלו אמרתי לו שאני לא מתכוונת לשכב איתו עד שלא איהיה בטוחה מה מי מו.
מצד אחד אני ממש שלמה עם ההחלטה שלי לא לשכב איתו מצד שני אני לא רוצה שהוא יהיה מתוסכל- אתמול הוא שאל אותי אם אני רוצה לראות אותו גומר ועניתי שלא אבל שהוא יכול לגמור בשירותים- הוא לא רצה אחרי איזה חצי שעה הוא הלך הביתה-
זו היתה טעות? אני צריכה לתת לו לגמור עלי אם אנחנו לא שוכבים? אני כל כך לא מבינה בדברים האלו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין - תגובה
לי ראובני14/02/2012איו פה חוקים
אם הלב שלך אומר לך לקחת את הדברים יותר לאט, אז כדאי לך להקשיב לו, להיות יותר קשובה לעצמך, לאפשר לעצמך את הזמן שאת זקוקה לו
אם הוא יילך כי לא אפשרת לו לגמור עליך או לידך, אז מה הטעם באמת בקשר?
הרי המטרה היא לבנות יחסים של הדדיות ושוויוניות
אם את לא גומרת לידו אז אולי אין סיבה שהוא יגמור לידך
אם הוא ישקיע בך, יהיה קשוב אליך ונכון לעזור לך להגיע לאורגזמה, אז מעולה
אבל בלי שום קשר, אין סיבה להרגיש פשרה או העדר מוטיבציה לעשות דברים ולכפות על עצמך קצב מסוים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)