יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסי מין
    נועה
    13/02/2012

הי, יש לי חבר חדש ואני לא מוכנה עדיין לשכב איתו. אף פעם לא היה לי חבר אבל היו לי כל מיני ידידים ששכבתי איתם ודי הרגשתי מנוצלת ושלא באמת אוהבים אותי אלא שאני סתם מישהי ששוכבים איתה מתי שבא וכשאני הייתי מנסה ליזום קשר היו מתעלמים ממני ומתקשרים אחרי כמה ימים כשפתאום בא להם.
    החלטתי שמספיק לי והבטחתי לעצמי שאני אתחיל לצאת ברצינות עם בחורים ולא אמהר לשכב עם אף אחד.
    אז הבחור שהתחלתי לצאת איתו- אני לא יודעת אם הוא רציני או שגם מחפש איך להשכיב אותי כי הכיר ביננו ידיד ואני לא יודעת מה הוא שמע.
    כשהתחילו להתחמם ביננו העניינים והתחרמנו וכאלו אמרתי לו שאני לא מתכוונת לשכב איתו עד שלא איהיה בטוחה מה מי מו.
    מצד אחד אני ממש שלמה עם ההחלטה שלי לא לשכב איתו מצד שני אני לא רוצה שהוא יהיה מתוסכל- אתמול הוא שאל אותי אם אני רוצה לראות אותו גומר ועניתי שלא אבל שהוא יכול לגמור בשירותים- הוא לא רצה אחרי איזה חצי שעה הוא הלך הביתה-

זו היתה טעות? אני צריכה לתת לו לגמור עלי אם אנחנו לא שוכבים? אני כל כך לא מבינה בדברים האלו...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסי מין

הוספת תגובה

• יחסי מין - תגובה

לי ראובני
    14/02/2012

איו פה חוקים
    אם הלב שלך אומר לך לקחת את הדברים יותר לאט, אז כדאי לך להקשיב לו, להיות יותר קשובה לעצמך, לאפשר לעצמך את הזמן שאת זקוקה לו
    אם הוא יילך כי לא אפשרת לו לגמור עליך או לידך, אז מה הטעם באמת בקשר?
    הרי המטרה היא לבנות יחסים של הדדיות ושוויוניות
    אם את לא גומרת לידו אז אולי אין סיבה שהוא יגמור לידך
    אם הוא ישקיע בך, יהיה קשוב אליך ונכון לעזור לך להגיע לאורגזמה, אז מעולה
    אבל בלי שום קשר, אין סיבה להרגיש פשרה או העדר מוטיבציה לעשות דברים ולכפות על עצמך קצב מסוים
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו