יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסי מין
    ויקי
    08/03/2012

שלום.
    יש לי בעיה,אני נמצאת במערכת יחסים כשנה ווחצי.הוא בן 24 ואני בת 18.הבעיה היא שאני לא רוצה לקיים יחסי מין .וזה נמשך כ3 חודש.
    עם נער שהיה לפניו היתה לי אותה בעיה שאיני רוצה לקיים יחסי מין.
    אני בטוחה שזה משהו שלא צריך להיות.
    ואני מרגישה שבזמן האחרון אני גם מאוד עצבנית ותמיד לחוצה וכל דבר מציק לי.
    אוליי זה בגלל הבעיות הגופניות שלי (המחזור שלי לא סדיר)וכשה יש לי מחזור אני רגועה ותמיד שמחה ושום דבר לא מעצבן אותי וכאשר אין לי מחזור אני תמיד עצבנית.
    אני ישמח מעוד אם תענו לי, כי אני מבולבלת..אני לא יודעת אם זה בגללי או שהוא עושה משהו בשבגגל זה אני לא רוצה לקיים יחסי מין..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסי מין

הוספת תגובה

• יחסי מין - תגובה

לי ראובני
    08/03/2012

משהו כמו מה?
    זיכרון לא נעים או טראומה אלו הם דברים שיכולים לגרום לנו דחייה מיחסי מין אולם את מכירה את עצמך הכי טוב ואת יודעת אם יש משהו בעברך שגרם לך לדחייה או לא.
    אם יש לך ספק וזה מרגיש כמו משהו שמעכב את חייך ויוצר מתחים בתוך הקשר שאת לא מרגישה בנוח להתמודד איתם כרגע, אולי שווה לשקול טיפול רגשי ולבדוק מה הדבר הזה שחוסם אותך.
    יחד עם זאת חשוב לזכור שאת יוצאת עם בחור מבוגר ממך שיש לו בוודאי ניסיון וזאת שאלה למה מראש להכנס לקשר עם מישהו בגיל כזה כשהפערים כל כך בולטים ומכניסים מורכבות לתוך הקשר?
    בהצלחה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו