מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אורגזמה ללא פורקןאלה29/03/2012
שלום!
בעת אוננות של גירוי הדגדגן אני מגיעה לאורגזמה תמיד, ולפעמים יותר מפעם אחת. הבעיה היא שאני לא מרגישה אחרי האורגזמה הרגשה של פורקן מ"המטען המיני", והגירוי ממשיך אח"כ ולאורך זמן.
הגירוי לעיתים ממש מציק כי אני מרגישה את זה לאורך היום, וכאמור, הגעה לאורגזמה לא באמת עוזרת..
ממה זה נובע, והאם ניתן לטפל בזה בצורה כלשהי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורגזמה ללא פורקן - תגובה
לי ראובני29/03/2012אולי לא מדובר באורגזמה
מה את מרגישה?
אורגזמה מלווה בהתכווצויות, שחרור וריפייון שרירי כמו אחרי מאמץ
את יכולה לתאר את התחושות שלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, אני מרגישה את כל זה,
אלה29/03/2012פשוט מיד לאחר ריפיון השרירים אני מרגישה כמו גירוי מחודש,
וזה ככה לאורך כל היום.
עם החבר הקודם שלי כמעט תמיד הייתי מגיעה לאורגזמה עם שפיכה,
התחושה עכשיו היא אותו הדבר בדיוק (למעט השפיכה), אבל ללא תחושת ה"פורקן"
מהמתח והגירוי המיני לאחר מכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, אני מרגישה את כל זה, - תגובה
לי ראובני30/03/2012אני רק רוצה להיות בטוחה שהבנתי נכון
בעבר היית גומרת עם שפיכה וללא תחושה של צורך בגירוי נוסף
כרגע את גומרת ללא שפיכה ועם צורך בגירוי נוסף
האם האורגזמות ה"חדשות" הן ללא בן זוג קבוע, כלומר לאחר פרידה מהחבר?
האם היו שינויים נוספים?
גלולות?
הפסקת ספורט?
תאונה?
משהו....?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן,
אלה30/03/2012היה לי חבר במשך חצי שנה במהלך טיול בחו"ל ונפרדנו כשחזרתי לארץ
מאז לא יצאתי עם אנשים אחרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבינה שזה לא משהו מוכר...?
אלה08/04/2012צריך לפנות לרופא הנשים בקשר לזה?
לפעמים אני מרגישה שאני מתחרפנת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבינה שזה לא משהו מוכר...? - תגובה
לי ראובני11/04/2012אלה,
בגדול, הגוף והרגש שלנו מאוד מחוברים אחד לשני.
נשמע שחווית משהו כואב ברמה הרגשית שהשפיע עליך בגוף.
הגוף זאת לא רק מכונה של הנאה, אלא גם שפה, צורת תקשורת המאותת לנו מה אנחנו מרגישים וחושבים וכשיש כאב הוא בא לידי ביטוי בכל מיני צורות.
מתוך מה שאת מעלה, הייתי מציעה לך להפגש עם מטפל מיני כמה פעמים כדי לבחון האם הכאב הזה מלווה אותך, חוסם אותך, לא נותן לך אפשרות להנות מהמיניות שלך כפי שאת היית רוצה.
אין סיבה לדאגה, זאת פשוט הזדמנות להכיר עוד כלי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)