מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה בקיום יחסי מין לאחר לידהחגית04/05/2012
שלום!
ילדתי את בתי הבכורה לפני כשנה ושלושה חודשים.
לפני ההריון החשק המיני היה בסדר, בהריון בניגוד לנשים אחרות נמנעתי מקיום יחסי מין (קיימנו אולי פעמיים - שלוש).
מייד לאחר הלידה פחדתי לקיים יחסי מין בגלל התפרים (למרות שהרופא נשים אמר שהם נמסו והכל בסדר).
כיום, שנה ו - 3 אחרי הלידה, לא קיימנו עדיין יחסי מין למרות שבעלי מאוד מעוניין (וגם אני). הבעיה היא שאני מפחדת. לא יודעת למה. גם כואב לי כשהוא מנסה לחדור. ניסינו כמה פעמים והוא לא הצליח לחדור כי כל פעם כאב לי. בנוסף גם לא רטוב לי באיבר מין כמו שתמיד היה רטוב. ניסינו חומר סיכה אבל זה לא עזר.
אני ממש מפחדת, קראתי על עוד מקרים כאלה אבל זה ממש מפריע לי.
קראתי שזה יכול לנבוע מהרבה דברים (בעיקר מרצפת אגן).
השאלה שלי זה האם יש לכם פתרון? ידוע לכם ממה זה? לאיזה רופא אפשר לפנות? גניקולוג רגיל או רופא אחר?
ממש חשוב לי להחזיר לנו את חיי המין, נמאס לי לאכזב את בעלי ואת עצמי... :-/* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בקיום יחסי מין לאחר לידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/05/2012למעלה משנה אחרי לידה לא אמור לכאוב ביחסי מין אלא אם יש בעיה..
יכול להיות בעיה נפשית - חרדה מכאב שעלול להיות כשאז את מתכווצת חוסמת את פתח הנרתיק וחדירה במצב כזה אכן תכאב
או מה שיותר סביר שיש בעיה פיזיולוגית - או שהריפוי של התפרים לא תקין, או שפיתחת בעיה שנקראת וסטיבוליטיס שלאחר לידה שזה רגישות יתר בפתח הנרתיק שנובעת מבעיה עצבית.
חסר לי נתונים רפואיים עליך האם את מניקה האם נוטלת גלולות למניעת הריון - כל אחד מהפרמטרים האלו יכול להשפיע ולגרום לשינויים בעור הנרתיק או ליובש בזמן חדירה.
כדאי לפנות לרופא נשים המתמחה במחלות העריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד פרטים
חגית05/05/2012לא מניקה כבר מעל חצי שנה ולא נוטלת גלולות. השתמשנו בקונדום לפני ההריון ואחרי ההריון ניסינו כל מיני סוגים (בעיקר יותר שומניים וכאלה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד פרטים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/07/2012יכול להיות רגישות בעור כפי שאמרתי פני לרופא נשים המומחה למחלות העריה לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)