מוכנה נפשית לפעם הראשונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוכנה נפשית לפעם הראשונה
    רונה
    17/06/2012

אני ממש מרגישה שאני מוכנה נפשית ומינית להיות עם חבר שלי , אני בת 17.5 , אבל אני חושבת שאני יותר בוגרת מהגיל שלי.. בכל אופן, חברות שלי שהתייעצתי איתן מרגיעות אותי שהסיכוי להיכנס להריון בפעם הראשונה הוא ממש נמוך , אז רציתי לשאול, זה נכון?..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוכנה נפשית לפעם הראשונה

הוספת תגובה

• אין קשר בין הדברים

לי ראובני
    18/06/2012

שלום לך,
    ראשית, אני שמחה שאת מנהלת דיאלוג פתוח וחופשי עם חברות ומרגישה קרובה מספיק לשתף אותן בהחלטה אינטימית כל כך . יחד עם זאת, חשוב לעשות הפרדה בין השיחה הרגשית לבין הידע שאת מקבלת מהן.
    בפעם הראשונה אפשר להכנס להריון בדיוק כמו בכל פעם אחרת. אין קשר בין הדברים. העובדה שזו הפעם הראשונה לא אומרת שאין סיכוי להכנס להריון.
    וכאן מגיע החלק השני: אם את מרגישה מוכנה נפגשית לקיום יחסי מין, את צריכה גם לבדוק איך את שומרת על עצמך ועושה את הכל כדי להיות מוגנת מבחינה מינית- נגד מחלות ונגד הריון לא רצוי.
    אם זו הפעם הראשונה עבור שניכם אין צורך בקונדום.
    אבל בהחלט שווה ללכת לרופאת נשים להתאים גלולות......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קראתי שזה באמת לא נכון

טל
    21/06/2012

וגם קראתי שם על שיטת הימים הבטוחים. בהנחה שהמחזור שלי סדיר, האם זה משהו שאת ממליצה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קראתי שזה באמת לא נכון - תגובה

לי ראובני
    21/06/2012

לא
    מפני שאף פעם אי אפשר לסמוך על זה במאה אחוזים
    את צריכה לבחור בפתרון שבאמת תרגישו כזוג נינוחות ושלווה
    למה לא קונדום או גלולות?
    למה להסתכן???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו