חשק מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשק מיני
    בת 30
    01/07/2012

שלום, אני בת 30.נשואה ארבע שנים ואמא לילדה בת שנתיים. אני פונה אלייכן כי אני קצת מודאגת מהמצב ומהיחסים ביני לבין בעלי. בשנה האחרונה יוצא שאנחנו מקיימים יחסי מין בערך פעמיים בחודש, זה קורה כי לי ירד מאוד החשק, אין לי כוח להיות איתו ובשעות שהוא רוצה אני תמיד מוצאת מה לעשות. אציין שכאשר אנחנו כן מקיימים יחסים אז אני כן נהנת,כן גומרת אבל אני מרגישה שיש מחסום נוראי וצריך ממש להתאמץ כדי לעבור אותו. בנוסף אני אף פעם לא מצליחה לגמור מהחדירה, אני מקיימת יחסים קרוב ל-10 שנים ועדיין מרגישה כאבים בזמן החדירה. בעלי לא מציק לי ודי מבין אבל אני יודעת שזה מאוד מפריע לו ומידי פעם הוא "זורק" כל מיני הערות שגורמות לי להבין שהוא מאוד מוטרד מהנושא הזה. אני אציין שאני בתקופה קצת סוערת, אני בטיפול פסיכולוגי בגלל דברים אחרים אבל ממש לא מסוגלת להביא את זה לטיפול ולדבר על זה בחופשיות, זה מאוד מביך אותי.
    מה אני יכולה לעשות? איך משפרים את המצב?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשק מיני

הוספת תגובה

• חשק מיני - תגובה

לי ראובני
    01/07/2012

אם יש כאבים בחדירה זה די ברור שלא יהיה חשק. זה משהו שצריך לבדוק ולטפל בו בהתאם. אין סיבה שימשיך לכאוב לך, כל כך הרבה זמן אחרי שרכשת ניסיון ואחרי לידה. זה יכול להיות מצב רגשי או פיזי שלא קשור לראשוניות של החוויה אלא לדלקת או פטריה או קושי לשחרר ולהרפות. אבחון אצל רופאת נשים עם רקע סקסולוגי יכולה לעשות את ההבדל ולעזור לך בענין.
    ובנוסף לטיפול הפסיכולוגי, אני מאוד ממליצה לך ולבן זוגך לפנות לטיפול מיני זוגי שבו תבררו יחד את הצרכים שלכם מהמיניות בחייכם ותחשבו כיצד אתם כזוג מוצאים דרך להנות ולהגדיר מה מתאים לכם.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לי

חגית
    01/07/2012

תודה לי
    לגבי הדלקת, הייתי אצל רופאת נשים פעמיים ובשתי הפעמים היא ראתה דלקת ונתנה לי שני סוגי נרות. העניין הוא (זה מאוד מביך אותי אפילו לכתוב את זה ) שיש לי חשש מלהחדיר לעצמי את הנרות, אני אף פעם לא השתמשתי בנרות וגם לא בטמפונים, המחשבה מפחידה אותי, אני כל ערב אמרתי לעצמי אני היום אנסה ואיך שמגיע הרגע, אני לא מסוגלת לזה. יש לי פחד נוראי לא יודעת אפילו להסביר. ולגבי הטיפול מיני, אפשר קצת פרטים? למי אני יכולה לפנות? כמה בערך טיפולים בדר"כ נהוג לעבור? מה העלויות?
    תודה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לי - תגובה

לי ראובני
    02/07/2012

התיאור שלך הוא מעניין מפני שאת אחרי לידה (עם ילדה בת שנתיים) כלומר קיימת יחסי מין. האם לא היה חשש מחדירה אז? האם קרה משהו שיצר פחד מחדירה?
    את מבינה שהעדר טיפול מונע פתרון לבעיה....
    טיפול מיני במחיר מוזל יש בכל בית חולים במרפאות חוץ או אצל מטפלים פרטיים
    תיכנסי לאתר איטם לבחור מטפל המתאים לך
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו