מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשק מיניבת 3001/07/2012
שלום, אני בת 30.נשואה ארבע שנים ואמא לילדה בת שנתיים. אני פונה אלייכן כי אני קצת מודאגת מהמצב ומהיחסים ביני לבין בעלי. בשנה האחרונה יוצא שאנחנו מקיימים יחסי מין בערך פעמיים בחודש, זה קורה כי לי ירד מאוד החשק, אין לי כוח להיות איתו ובשעות שהוא רוצה אני תמיד מוצאת מה לעשות. אציין שכאשר אנחנו כן מקיימים יחסים אז אני כן נהנת,כן גומרת אבל אני מרגישה שיש מחסום נוראי וצריך ממש להתאמץ כדי לעבור אותו. בנוסף אני אף פעם לא מצליחה לגמור מהחדירה, אני מקיימת יחסים קרוב ל-10 שנים ועדיין מרגישה כאבים בזמן החדירה. בעלי לא מציק לי ודי מבין אבל אני יודעת שזה מאוד מפריע לו ומידי פעם הוא "זורק" כל מיני הערות שגורמות לי להבין שהוא מאוד מוטרד מהנושא הזה. אני אציין שאני בתקופה קצת סוערת, אני בטיפול פסיכולוגי בגלל דברים אחרים אבל ממש לא מסוגלת להביא את זה לטיפול ולדבר על זה בחופשיות, זה מאוד מביך אותי.
מה אני יכולה לעשות? איך משפרים את המצב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשק מיני - תגובה
לי ראובני01/07/2012אם יש כאבים בחדירה זה די ברור שלא יהיה חשק. זה משהו שצריך לבדוק ולטפל בו בהתאם. אין סיבה שימשיך לכאוב לך, כל כך הרבה זמן אחרי שרכשת ניסיון ואחרי לידה. זה יכול להיות מצב רגשי או פיזי שלא קשור לראשוניות של החוויה אלא לדלקת או פטריה או קושי לשחרר ולהרפות. אבחון אצל רופאת נשים עם רקע סקסולוגי יכולה לעשות את ההבדל ולעזור לך בענין.
ובנוסף לטיפול הפסיכולוגי, אני מאוד ממליצה לך ולבן זוגך לפנות לטיפול מיני זוגי שבו תבררו יחד את הצרכים שלכם מהמיניות בחייכם ותחשבו כיצד אתם כזוג מוצאים דרך להנות ולהגדיר מה מתאים לכם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לי
חגית01/07/2012תודה לי
לגבי הדלקת, הייתי אצל רופאת נשים פעמיים ובשתי הפעמים היא ראתה דלקת ונתנה לי שני סוגי נרות. העניין הוא (זה מאוד מביך אותי אפילו לכתוב את זה ) שיש לי חשש מלהחדיר לעצמי את הנרות, אני אף פעם לא השתמשתי בנרות וגם לא בטמפונים, המחשבה מפחידה אותי, אני כל ערב אמרתי לעצמי אני היום אנסה ואיך שמגיע הרגע, אני לא מסוגלת לזה. יש לי פחד נוראי לא יודעת אפילו להסביר. ולגבי הטיפול מיני, אפשר קצת פרטים? למי אני יכולה לפנות? כמה בערך טיפולים בדר"כ נהוג לעבור? מה העלויות?
תודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לי - תגובה
לי ראובני02/07/2012התיאור שלך הוא מעניין מפני שאת אחרי לידה (עם ילדה בת שנתיים) כלומר קיימת יחסי מין. האם לא היה חשש מחדירה אז? האם קרה משהו שיצר פחד מחדירה?
את מבינה שהעדר טיפול מונע פתרון לבעיה....
טיפול מיני במחיר מוזל יש בכל בית חולים במרפאות חוץ או אצל מטפלים פרטיים
תיכנסי לאתר איטם לבחור מטפל המתאים לך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)