אינטימיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אינטימיות
    יעלה
    12/07/2012

שלום רב

אני בת 48 וחיה עם בן זוג קבוע כבר כעשר שנים. יש בינינו אינטימיות וחברות אמיתית ואנחנו מאוד תומכים זה בזה. הבעיה היא שאני מאוד עצורה ומעוכבת ביחס למין. בן הזוג שלי מאוד עדין ומקבל וממש לא לוחץ עליי בנושא הזה. אולי עדיף שהיה קצת יותר לוחץ... והמצב הוא שהמין מאוד נדיר אצלנו, למרות שיש נגיעות וקרבה וחום.

הבעיה היא שאני כן מרגישה שמשהו חסר לי. זה כן מפריע לי ואני כן מרגישה שזה גם מפריע לבן זוגי אבל בגלל אופיו העדין הוא לא אומר דבר ומקבל את המציאות כמות שהיא. מה אפשר לעשות? אני נעה בין תחושת ויתור (כי אני כן מרגישה שחיי מלאים באהבה אמיתית ועמוקה) ובין תחושה ש"אני חייבת לעשות משהו בעניין" למעני ולמענו. אני חושבת ששנינו מפחדים לתת ביטוי לצד המיני שבנו, או אולי הדחף המיני שלנו חלש יותר מהדחף של אנשים אחרים. בקיצור, מה אפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אינטימיות

הוספת תגובה

• אינטימיות - תגובה

לי ראובני
    12/07/2012

שלום לך
    את מתארת חוויה שלא קשורה בדחף אלא ברגשות שעוצרים אותך.
    אני מניחה שזה קשור להיסטוריה משפחתית, קשרים קודמים, מסרים מהסביבה לגבי איך אמורה להראות מיניותך ומה נכון או לא נכון לבקש/לעשות במיטה.
    אם זה מפריע לך כך שאת פונה, מרגישה תסכול והחמצה- שווה לעשות משהו בנידון, ויש מה לעשות. בארץ המון סדנאות לנשים כמו של איריס יוטבת או חיה כספי העוסקות במיניות נשית, כמו גם קורסים לזוגות כמו אלו של רפיק קמחי או שיטת אימגו עם הדי ויומי שלייפר העוסקים בשיפור התקשורת הזוגית מינית.
    אם תלכי לסדנא או קורס מאין אלו, לבד או עמו, או אפילו לטיפול מיני, היכולות שלך לתקשר סביב הנושא ולהרגיש שם ביטחון, יעלו...
    שווה להתנסות ולהפתח לעולם
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

יעלה
    12/07/2012

תודה על תשובתך המפורטת. חיממת את לבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו