גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות
    masolik
    29/07/2012

שלום :-) יש לי בן זוג כבר שנה וחצי מקימים יחסי מין כבר שנה ואני לוקחת גלולות כבר שנה את אותו הסוג. שאלתי היא כזאת..בזמן האחרון שמתי לב שהמחזור שלי או קצר מידי או ארוך מידי כלומר עכשיו סימתי מחזור של כמעט יומים האם זה בגלל הגלולות כי גם גלולות אמורות להקל על הכאבי המחזור ופשוט יום לפני וביום הראשון של המחזוא אני סובלת מכאבים וזה לא עוזר עד שאני לוקחת כדור להקלה...האם זה בגלל הגלוחות? אני צריכה להחליף סוג לדעתך? פשוט אני חיילת והרופאים בצבא לא כמו באזרחות הם לא יתאימו לי גלולה חדשה הם פשוט יתנו לי מה שיש אני לא רוצה להסתכן כי בכל זאת הגוף שלי התרגל לסוג הזה... תודה רבה על ההקשבה ולילה טוב:-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות

הוספת תגובה

• גלולות - תגובה

לי ראובני
    30/07/2012

האם היו עוד שינויים בזמן האחרון בחייך?
    שעות שינה?
    ספורט?
    מתח?
    אלו גם עשויים להשפיע על המחזור
    בכל מקרה, גלולות אכן עשויות לקצר את המחזור אך ציינת גם כי הן מאריכות...
    האם את מקפידה לקחת פחות או יותר באותה השעה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    04/08/2012

פני לבדיקת רופא נשים להחלפת הגלולות. אפשר למצוא גלולות שימנעו את כאבי המחזור, קצת ניסוי וטעיה ואין בעיה לנסות מספר סוגים עד שתמצאי את הסוג שטוב לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו