איך להתגבר על התנגדות הרגע האחרון ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להתגבר על התנגדות הרגע האחרון ?
    מור בן עזרא
    19/08/2012

אני לסבית, בעבר הייתי מטפלת ב NLP ודמיון מודרך (זה ממש לא עוזר לשאלה שלי), ונמשכת לנשים סטרייטיות, ולפעמים יוצא שאני מדברת עם מישהי, יש לה משיכה מינית וחרמנות לנסות פעם ראשונה עם אישה, אבל תמיד יש לה את ההתנגדות של הרגע האחרון לנסות, למרות שיש תשוקה מינית וחרמנות שמשאירים את היצר שלהן לנסות רק בגדר פנטזיה.
    אני מאוד רוצה לקרוא מאמרים וספרות מקצועית (אני קוראת אנגלית) איך להתגבר על הרגע האחרון של בחורה להביא את הפנטזיה שלהן והחרמנות שלהן לידי ייזום מעשה בפועל איתי. הקלדתי מילות חיפוש בגוגל "last resistance minute + attraction" וזה לא גילה לי מה להגיד לבחורה כדי להתגבר על הרגע האחרון.
    יש דבר כזה שמורידים אגו בצורה שתביא את היצר לעשות מעשה בלי שיפוט ואז להעלות אותו בחזרה כשהעליה מתפרשת כאהבה עצמית שהבחורה מבינה שלאהוב את עצמה פירוש הדבר להגשים את הפנטזיה שלה. אבל אני לא יודעת איך עושים את זה במילים וצריכה ממך דוגמה.
    תודה מראש על עצות, טיפים, הפניה למאמר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איך להתגבר על התנגדות הרגע האחרון ? - תגובה

לי ראובני
    19/08/2012

הי מור,
    את שמה המון משקל על בנות הזוג שלך שהן מתנגדות של הרגע האחרון ולא ממש מוכנות לפעול ברמה המינית, אבל אני חושבת ששווה לך יותר להסתכל על הבחירות שלך
    למה את נמשכת רק לסטרייטיות והאם זה לא מטרפד בהגדרה את היכולת שלך לבנות קשר מיני'/ זוגי בריא עם מישהי שתענה לך?
    כלומר, ברגע שאת בוחרת מראש מישהי מאתגרת, שלא בטוח תהיה פתוחה לחוויה, את לא מאפשרת לעצמך להנות עד סוף וכך את בעצם יוצרת מצב מראש שבו את חווה תסכול ודחייה מצידן.
    יכול להיות שזה יותר מאתגר להפיל סטרייטיות, אבל הסיכון שכרוך בדבר, אומר שהן אולי ימשכו להתנסות אבל לא יממשו אותה בפועל
    לשיקולך....
    יש היום מספיק אתרי הכרויות וזירות להכרויות חד מיניות שממש לא שווה להנעל על סטריטיות אלא מישהי עם ניסיון וביטחון שיודעת מה היא רוצה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו