תופעה מוזרה ולא ברורה, אשמח לייעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעה מוזרה ולא ברורה, אשמח לייעוץ
    ארז
    01/09/2012

אז ככה:
    אני בן 23 יש לי חברה (23) שנה וחצי; בהתחלה הסקס היה מושלם, היינו שוכבים לפחות 3-5 פעמים בשבוע, מנסים דברים חדשים וכו'.
    שנינו היינו מסופקים מאוד.

קצת רקע:
    לאחרונה היא סבלה מקנדידה ומדלקת ברחם, היא עשתה פאפ ותרבית וניתן לה טיפול מתאים(גם לי).
    לאחר שסיימנו את הטיפול היא ניגשה לבדיקת פאפ נוספת והכל היה תקין.
    כמה חודשים לפני היא החלה להתלונן על רגישות יתר בפטמות, זאת אומרת שבזמן יחסי המין אם הייתי נוגע ולו בטעות בפטמות היא הייתה מתעצבנת ומשתגעת.
    יש לציין שזה לא היה תמיד כך, לעתים כן ולעתים לא.
    היא אומרת שאפילו כשהיא מתנגבת אחרי מקלחת אם המגבת או כל דבר אחר נוגע אז זה גורם לה לעצבים.

עם הזמן המצב התחיל להתדרדר ויחסי המין שלנו נפגעו (שוב, באופן מוזר אפשר לומר, ישנם ימים שכאילו לא קרה דבר מעולם והכל היה רגיל כהרגלו ללא הבעיות הנ"ל)
    לאחרונה צצה לה תופעה חדשה, היא טוענת שגם נגיעה בדגדגן גומרת לה לעצבים "תחושה שהיא לא מכירה" למרות שהיא אומרת שזה לא קשור אליי ובא לה להיכנס איתי למיטה.
    בגלל זה אנחנו פשוט לא שוכבים כבר, כאילו משהו עוצר אותה.
    יש לציין שהיא נוטלת גלולות נגד הריון כבר שנה וכמה חודשים, רופאת הנשים שלה החליפה לה גלולות לא מזמן בטענה שאולי הגלולות הן אלו שגורמות לבעיה.
    אפשר לומר שהיא נהייתה עצבנית וחסרת סבלות, דבר שלא היה בעבר.

אני באמת לא יודע כבר מה לעשות,
    אשמח לייעוץ, מה צריך לעשות במצב כזה? מהו הגורם לרגישויות הנ"ל?
    האם יש פיתרון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תופעה מוזרה ולא ברורה, אשמח לייעוץ - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    01/09/2012

קבלת תשובה בפורום אחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו