לא יודעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודעת
    נעם
    18/09/2012

אני מרגישה הרבה םעמים שאולי עם בחורה יהיה לי יותר קל ביחסים אינטימיים
    איכשהו תמיד אחרי מעט זמן כבר פחות נמשכת לבחור וגם לא מצליחה ממש לומר מה אני רוצה
    וגם מרגישה אשמה למרות שכן יש לי חשק מיני טוב שאם אני לא רוצה לשכב הבחור בכל זאת חרמן וינסה ואם אני שוכבת איתו אני כועסת עליו ועליי וחושבת לעצמי שפשוט קשר כזה לא מתאים
    וגם ההרגשה הזו שהרבה מאוד מהקשר זה סקס עבור בחורים למרות שאני תמיד "גורמת" לבחורים להתאהב בי עדיין מרגישה שהדבר שהכי חשוב להם זה הסקס
    ולא מצליחה לדבר איתם ומבחינתי לא תמיד מרגישה מסופקת ואולי אפילו מרגישה כמו כלי עבורם... למרות ששוב החבר הנוכחי שלי וגם הקודם מתיחס אליי נהדר בסכ"ה ואנחנו מבלים ומדברים והוא אפילו אמר לי שאוהב אותי

אני מאוד רוצה לדבר ולהיות פתוחה בקשר הזה אבל עם כל הנושא הזה לא מצליחה לדבר איתו עד הסוף וכל פעם שזה קורה אני חושבת לעצמי למה אני צריכה את כל זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת

הוספת תגובה

• לא יודעת - תגובה

לי ראובני
    19/09/2012

הרבה פעמים יש פנטזויה כזו שמה שאין לנו הוא יותר קל
    זה לא בהכרח נכון
    קשר עם בחורה יכול להיות יותר קל אך גם יותר מוריכב
    תלוי איזה בחורה ותלוי כמה עבודה את עושה כדי להיות מוכנה לקשר
    אני מציעה לך לפנות לטיפול להתייעץ עם איש מקצוע על המורכבות שיש לך סביב אינטמיות
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו