לא מרגישה כשהוא גומר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מרגישה כשהוא גומר
    גל
    14/12/2012

אני לא מרגישה שחבר שלי גומר בתוכי. מדוע?
    אנו משתמשים בחומר סיכה (או שאם אני מספיק רטובה אז מוותרים על זה), אני בדרך כלל מעליו. אני לא מרגישה כלום כשהוא גומר, לא את הזרע שלו נכנס לתוכי, וגם לא איזשהן התכווצויות כמו שיש לנשים.

דבר נוסף, אחרי שהוא גומר בתוכי יוצאת ממני כמות מאוד מאוד מאוד גדולה של נוזלים. זה אומר שכאשר אני עומדת, פשוט נוזלים לי על הרגל נוזלים(שיוצאים ממני מהאיזור ההוא) , ולפעמים גם אני מרגישה זרמים כאלה של נוזלים חמים יוצאים החוצה כמו שיש לעיתים קרובות במחזור חזק, שמרגישים שיוצאים נוזלים מהגוף.

האם המצבים האלו תקינים? והאם בתנוחות אחרות אפשר להרגיש אותו יותר כשהוא גומר ואו שיצאו פחות נוזלים ממני אח"כ...? אני בד"כ מעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מרגישה כשהוא גומר

הוספת תגובה

• לא מרגישה כשהוא גומר - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    15/12/2012

לפי כמות הנוזלים אחר כך שאת מתארת כנראה שהוא גומר. יכול להיות שבתנוחות אחרות תרגישי אותו יותר. אבל מבלי שום קשר לתנוחה נוזל הזרע בנרתיק תמיד יצא החוצה כשתעמדי כי רק הזרעונים שוחים לעבר הרחם ופתח הרחם וכל שאר הנוזלים פשוט יוצאים החוצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו