מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובהאורה30/12/2012
היי
לפני כיומיים שכבתי עם בן זוגי לאחר ששנה וחצי הייתי ללא יחסי מין, זה היה מין לא מוגן, 3 פעמיםן שפיכה שלו מחוץ לנרתיק, אינני נוטלת גלולות, לאחר 24 שעות מקיום היחסים נטלתי פוסטינור ולא הרגשתי תופעות לוואי, חוץ מבחילה קלה ועייפות. כרגע- כמעט יומיים אחרי יש לי הפרשות מאוד מרובות, ממש כאילו מחזור. לפני כמעט שלושה סבלתי מפטרייה בנרתיק והרופא נתן לי נרות מיוחדות אשר הפסיקו את ההפרשות. כמו כן, המחזור שלי לא סדיר ובדיוק לפני שבוע היה לי מחזור. ממה יכולות ההפרשות לנבוע? אני קראתי פה על זה שכשגבר גומר בפנים הזרע שלו נשאר בפנים עד 72 שעות ומזה נובעות ההפרשות. עד כמה זה נכון? ואם כך האם זה מגביר סיכוי להריון למרות הפוסטינור?
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/01/2013אין קשר בין הפרשות ויעילות הפוסטינור. ההפרשות יכולות לנבוע מזהום פטריתי או חיידקי אחרי קיום יחסי מין. או כתוצאה מהנרות שהחדרת שנמסים כרגע.
אם אלו הפרשות דמיות זה קשר לפוסטינור שיכול לגרום לדימום לא סדיר
מציעה לך לפנות לרופא נשים להתאמת אמצעי מניעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.. שאלה נוספת
אורה09/01/2013האם זה הגיוני: לקחתי פוסטינור לאחר שבוע שנגמר לי המחזור, שבוע לאחר לקחית פוסטינור קיבלתי שוב מחזור.
כרגע כואבות לי השדיים קצת. מה קורה? יש חשש להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה ועוד משהו...
אורה09/01/2013אתמול בדיוק לאחר שבוע וחצי לאחר לקיחת פוסטינור אני וחבר שלי קיימנו שוב יחסים לא מוגנים, הכאב בחזה החל לי היום... על מה זה מעיד?
הוא כל הזמן גומר בחוץ. כלומר יוצא לפני הגמירה, האם זה מקטין את האפשרות להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה ועוד משהו... - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/01/2013כל התופעות שאת מתארת יכולות להיות מהפוסטינור. אבל צריך לחכות שבועיים לאחר היחסי מין הלא מוגנים ואז לעשות בדיקה לשלול הריון. מאוד לא אחראי מציחדכם להמשיך לקיים יחסי מין לא מוגנים מבלי להשתמש באמצעי מניעה. אמנם גמירה בחוץ יותר טובה מאשר לגמור בפנים לגבי הסיכון של הריון אבל זה בכלל לא אמצעי מניעה בטוח!! או שתשתמשו בקונדומים או שתפני לרופא נשים להתחיל בגלולות!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשמעות של משגל נסוג
לי ראובני10/01/2013למה זה לא בריא... או בואי נאמר, לא בטיחותי
ראשית, לפני השפיכה של הגבר, עשויות לזלוג כמה טיפות של נוזל זרע אשר היו בשופכה ומספיקה טיפה אחת בשביל שתיכנסי להריון
שנית, שמתרגל לגמור בחוץ ולא לגמור בהנאה, עשוי לפתח שפיכה מהירה
אז למה לקחת סיכונים מיותרים
פשוט לכו לרופא נשים להתאים גלולות או אמצעי מניעה אחר...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
אורה12/01/2013תודה רבה על המענה, כבר ניגשתי לרופא לקחת גלולות ואני מחכה למחזור על מנת להתחיל לקחת אותן.
השאלה שלי היא האם בדיקת הריון ביתית יכולה לשלול הריון לפני שבועיים? והאם קיימת בדיקה אחרת שניתן לקיימה לפני שעברו שבועיים?
שאלה נוספת היא אם קיבלתי מחזור לאחר פוסטינור וזה היה שבועיים אחרי המחזור שלי, מתי אני אמורה לקבל מחזור שוב, מתי זה תקין? בספירה מהמחזור הראשון או מהמחזור השני של לאחר פוסטינור? חשוב לי לציין שהמחזור שלי לא סדירץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/01/2013אי אפשר לדעת מתי יגיע המחזור עכשיו. בדיקת דם להריון תהיה חיובית כ10 ימים אחרי ההפריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)